SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Simona Halep are coronavirus » Cum se simte Halep și ce mesaj a transmis: „Am avut simptome ușoare”

Simona Halep are coronavirus. foto: Guliver/Getty Images +36   FOTO
Simona Halep are coronavirus. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 14:15 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 15:43

Simona Halep (29 de ani) a anunțat în urmă cu scurt timp că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Numărul doi mondial se află în izolare la domiciliu, iar starea ei este bună, chiar dacă s-a confruntat cu unele „simptome ușoare”. 

Într-o perioadă în care numărul de infectări din România a „explodat”, din ce în ce mai mulți sportivi din țara noastră au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Printre ei se numără și Simona Halep, cea mai valoroasă jucătoare de tenis română din istorie. 

Campioana de la Wimbledon 2019 a transmis un mesaj pe contul său de Twitter, informându-și fanii că „se simte bine și că a avut simptome ușoare”. Ea se află în prezent în izolare la domiciliu. 

Simona Halep: „Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”

Salutare, tuturor! Am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv la COVID-19. M-am autoizolat acasă şi sunt în recuperare, după ce am avut simptome uşoare. Mă simt bine, vom trece peste asta împreună”, a fost mesajul postat de Halep pe Twitter.

Simona Halep, depistată pozitiv cu COVID-19

Simona Halep se afla de două săptămâni în România, după ce a fost eliminată în sferturi în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros. Competiția de la Paris a fost ultima disputată de Halep în acest an.

 Din cauza pandemiei de coronavirus, turneele care se desfășurau în mod tradițional în Asia au fost anulate. Cel mai probabil, dacă situația epidemiologică de la Antipozi o va permite, Halep va reveni pe teren în ianuarie, la Australian Open. 

Simona Halep are COVID-19. De la Simona Halep la Novak Djokovic: ce alți mari jucători de tenis s-au infectat cu COVID-19 în 2020

Cum a fost 2020 pentru Simona Halep

Simona Halep a încheiat sezonul 2020 cu cele mai multe titluri cucerite în circuit dintre toate jucătoarele, dar și cu senzația că a fost aproape de succes în concursurile de Mare Șlem.

În februarie, Simona Halep s-a impus la Dubai, pe hard, iar de la reluarea circuitului a câștigat la Praga și Roma, ambele pe zgură. În perioada de stagnare a turneelor, s-a antrenat acasă numai pe suprafața roșie, luând decizia, poate la început inconștient, apoi voluntar, de a se concentra pe partea finală a calendarului. 

TROFEELE SIMONEI HALEP DIN 2020 

  • Februarie – Dubai
  • August – Praga
  • Septembrie – Roma

23 de meciuria câștigat Simona Halep în 2020, suferind doar trei înfrângeri: în fața Arinei Sabalenka la Adelaide, a lui Garbine Muguruza la Melbourne și contra Igăi Swiatek la Paris

1,95 milioane de dolaria câștigat românca din tenis anul acesta, sumă brută, cel mai mare cec fiind cel primit pentru semifinala de la Melbourne, 720.523 de dolari

VIDEO Sever Dron: „Simona Halep încă mai poate să câștige turnee de Grand Slam”

FOTO Simona Halep, imagini de colecție din carieră

+32 FOTO

Citește și alte știri despre Simona Halep:

VIDEO „Mersi că mi-ai amintit!” » Irina Bara a rememorat în direct meciul dramatic cu Simona Halep: „Am fost atât de aproape!”

Motivul surprinzător pentru care Simona Halep și celelalte jucătoare sunt discriminate în circuit: „90% din oameni văd tenisul dintr-un singur unghi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
bazinga
bazinga  •  31 Octombrie 2020, 20:15
Postat de sala_dalles pe 31 Octombrie 2020, 15:57

Important sunt alegerile pe 6 decembrie. Johannis Werner klaus needs you

Esti prea tare, tare de tot !

bazinga
bazinga  •  31 Octombrie 2020, 20:14
Postat de elcomandantecheguevara pe 31 Octombrie 2020, 18:09

Ha ha ha ha ha nu pot sa cred ça are Coronavirus, dar m'a intreb unde are la cap sau la nas =)))))) auzi are Coronavirus ha ha ha ha intrase Fata intr-un con de umbra si trebuia sa faca un pic teatru

E a intrat intr-un con dar tu nu mai iesi din r....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  31 Octombrie 2020, 20:13
Postat de elgabri pe 31 Octombrie 2020, 19:35

A scapat ea de Zika cum sa nu scape de acest virus ???

A scapat prin fugire de la locul faptei, adica unde se manifesta ZIKA, adica in BRAZILIA ! ACUM, L-A LUAT DE LA TONI DUPA CE I-A FACUT ALA PIATA la Constanta !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close