SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

Simona Halep, despre meciul cu Aryna Sabalenka, din sferturi la WTA Adelaide: „Voi face totul pentru a o deranja”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 13:45

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) va evolua în sferturile de finală ale turneului de la Adelaide contra bielorusei Aryna Sabalenka (21 de ani, 12 WTA). 

  • Partida va fi joi dimineață, de la ora 04:30, ora României, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro. 

Halep a prefațat partida cu Sabalenka, în cadrul unei conferințe de presă: „Niciodată nu știi la ce să te aștepți când joci împotriva ei. Nici nu pot să spun cum trebuie să joc cu ea. Trebuie să procedez la fel cum am făcut-o cum Tomljanovic. Să fiu puternică, să-mi fac jocul și apoi totul va veni de la sine. 

Nu o să mă concentrez pe jocul ei, vreau doar să mă concentrez pe ce trebuie pentru a o deranja”, a declarat Simona Halep.  

Sabalenka și Halep vor fi față-n față pentru cea de-a treia oară în carieră. Jucătoarea noastră a câștigat ambele meciuri directe, la Cincinnati și la Shenzhen, ambele partide disputându-se în 2018. 

+5 FOTO
  • foto: Guliver/Getty Images

VIDEO Rezumatul meciului Halep - Tomljanovic: 

Vezi și: 

Simona Halep - Aryna Sabalenka, în sferturi la WTA Adelaide. Bielorusa trece prin momente zguduitoare: „Tatăl meu abia a murit, la 43 de ani”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
cornelconasu
cornelconasu  •  15 Ianuarie 2020, 19:11

S-a terminat și turneul ăsta !

267890
267890  •  15 Ianuarie 2020, 19:08

In jocul cu Tomlianovic am vazut o aceiasi Halep, aceiasi alergare furibunda, acelasi joc meschin, aceleasi urlete - care parca se aud si din poze, aceleasi istericale.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează