SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP - ARYNA SABALENKA // Simona Halep, despre schimbarea făcută de Sabalenka de la ultima întâlnire directă: "Va fi o provocare"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 09:46

Simona Halep (1 WTA) e de neoprit și la Cincinnati. S-a calificat în semifinale după victoria în minimum de seturi reușită în fața ucrainencei Lesia Tsurenko, 29 de ani, 44 WTA, scor 6-4, 6-1. (Detalii aici)

  • Liderul mondial va juca în semifinale împotriva bielorusei Aryna Sabalenka (34 WTA), azi, nu înainte de ora 23:00 (TV Digi Sport 2, liveTEXT, VIDEO+FOTO pe GSP.ro). Aryna a învins-o în sferturi  pe Madison Keys (13 WTA), scor 6-3, 6-4. 
  • În cealaltă semifinală se întâlnesc Petra Kvitova (6 WTA) și Kiki Bertens (17 WTA). 

La conferința de presă de după calificare, Simona Halep a vorbit despre Aryna Sabalenka și despre meciul din semifinalele turneului american.

"Știu că va fi un meci diferit față de cel de la Shenzen. Sabalenka are multă încredere în ea. A învins multe jucătoare bune. Dar în același timp sunt încrezătoare. Va fi o mare provocare pentru mine, după atâtea meciuri. Va fi o partidă grea. Dar sunt aici ca să joc și vreau să câștig", a declarat Simona Halep, potrivit WTA.

Simona Halep și Aryna Sabalenka s-au duelat o singură dată, la începutul lui 2018, la Shenzen. Atunci Simona câștigat în sferturi, scor 6-2, 6-2.

Citește și:  "Am fost norocoasă cu intervenția lui, ceva s-a schimbat" » Declarații superbe ale Simonei Halep la adresa lui Darren Cahill după calificarea în semifinale la Cincinnati

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
robby73
robby73  •  18 August 2018, 19:27
Postat de merace pe 18 August 2018, 16:42

Simona a adunat deja 8 victorii in sezonul american, cu titlu la Montreal. Mi-ar place sa bata continuu, dar devine tot mai greu, cu oboseala adunata, asa ca nu as fi prea dezamagit daca nu ar ajunge in finala. Sunt convins ca va da tot ce poate si in seara asta, si sper sa castige. Hai Simona!

Montreal si Cincinnati au jucat amândouă 9 meciuri. Cred că Sabalenka are mai multe seturi jucate. Ar trebui să fie mai odihnita Halep. Eu cred că câștiga fără probleme.

merace
merace  •  18 August 2018, 16:42

Simona a adunat deja 8 victorii in sezonul american, cu titlu la Montreal. Mi-ar place sa bata continuu, dar devine tot mai greu, cu oboseala adunata, asa ca nu as fi prea dezamagit daca nu ar ajunge in finala. Sunt convins ca va da tot ce poate si in seara asta, si sper sa castige. Hai Simona!

347655969058390
Ion Popescu  •  18 August 2018, 15:20

Atentie maxima la Arina ! Tanara, are 20 de ani, foarte putenica, 1,82 m. inaltime. Acum nu mai este pe locul 34 WTA. A facut un mare salt - pe locul 25. Este o luptatoare, dintr-o familie de luptatori din Minsk care i-a alungat la 3 iulie 1944 pe cotropitorii germani. O sa fie un meci f. greu ! Succes Simona ! Poti invinge !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close