SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP - ARYNA SABALENKA // Simona Halep și-a înnebunit adversara în semifinala de la Cincinnati: "De ce trimite totul înapoi? Încercam să lovesc mai tare și mai tare"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2018 09:18

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) s-a calificat în finala turneui Cincinnati după victoria în două seturi reușită în semifinala cu Aryna Sabalenka (20 de ani, 34 WTA), scor 6-3, 6-4.

După meci, bielorusa Sabalenka a vorbit despre duelul cu Simona Halep și despre problemele pe care i le-a cauzat jucătoarea noastră în semifinală.

"Știu că am fost prea nervoasă în acest meci. Data viitoare voi încerca să fiu mai calmă pe teren.

Încercam să trimit lovituri cât mai bune, dar mingea venea mereu înapoi. Mă gândeam «De ce trimite totul înapoi?» Încercam să lovesc mai tare și mai tare!

Am câștigat împotriva multor jucătoare bune și am arătat un tenis bun. Nu am jucat rău azi. Am să încerc să îmi mențin nivelul actual și chiar să fiu mai bună. Oricum, a fost o săptămână fantastică", a declarat Aryna Sabalenka pentru site-ul WTA.

Citește și:  Liderul mondial, despre cheia victoriei cu Sabalenka: "Am încercat să fac asta"  » Declarații încrezătoare înaintea finalei 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
merace
merace  •  19 August 2018, 19:51

Uite la @klauz, tocmai a descoperit ca secretul Simonei e "antijocul", si acum asteapta oferte de la celelalte jucatoare, sa se spuna tot el si solutia! :D hahaha

wishmaster
wishmaster  •  19 August 2018, 16:51
Postat de klauz pe 19 August 2018, 12:13

Pai da, e asa cum spune, dar lucrul asta se cunoaste deja de toate jucatoarele. Cand joci cu halepa te asteapta un meci de uzura, de anti-joc, trebuie o pregatire psihica speciala pentru asta. Si nu trebuie sa incerci sa ii tot dai winner-e, ci sa ai putina rabdare, sa nu faci greseli. Asta e secretul pe care iata ca atatia antrenori nu vor saa-l priceapa.

io zic sa vorbim naibii cu Muratoglu să te ia pe langa el la Academie, ca bag seama ca ești singurul geniu pe o planeta de proști! cum nu se prind stupizii aia de antrenori de stilul malefic al Halepei și doar un ungur amarât de la Koloszvàr a reușit s-o citeasca pe machedoancă! io zic să-ți lași venele lungi ca sa ai ce taia dacă cumva ia Simona US Open :D nu zic ca-i ușor... dar dacă se întâmplă ești mâncat! nici măcar un masochist ca tine nu poate suporta atata #*** lol!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wishmaster
wishmaster  •  19 August 2018, 16:43
Postat de viomarmi22 pe 19 August 2018, 14:57

Sunt unii hateri pe-aici precum @klauz care nu-i poți numi nici măcar români, de suporteri nici vorbă ! Dacă așa o vede el pe Simona Halep că face antijoc, se vede din cosmos că este habarnist total în acest sport, cred că se uită la alt gen de programe și le confundă cu tenisul de feminin !!!

pai, normal ca nu-I poți numi român pe *** ăla. e *** tihi si troleaza când de pe un cont, când de pe altul. e evident ca orice victorie a Simonei ii mai infige un cutit in ficat, ca na! e ungur... dacă vrei sa aiba *** online, zi ceva frumos de Timea Baboș... mai râdem și noi :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează