SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TORONTO

VIDEO Imagini memorabile! Simona Halep, asaltată de fani după titlul de la Toronto » Mouratoglou s-a băgat peste stewarzi: „Lăsați-i doar pe români, vă rog”

Simona Halep a fost asaltată de fani după titlul de la Toronto +7   FOTO
Simona Halep a fost asaltată de fani după titlul de la Toronto

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 07:39 / Actualizat luni, 15 august 2022 07:59

Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) a câștigat aseară turneul de la Toronto, al 24-lea din carieră. După acest succes, Simona a ajuns pe locul 6 în clasamentul WTA, iar în conturile sale au intrat 440.000 de dolari. 

Jucătoarea noastră a avut parte de o susținere importantă pe toată durata săptămânii, românii din Toronto încurajând-o frenetic la fiecare meci. Același lucru s-a întâmplat și în finala cu Beatriz Haddad Maia, dar și la câteva ore după partida spectaculoasă de duminică.

În momentul în care părăsea complexul de la Toronto, Simona Halep a fost asaltată de fani, în special de către cei români. Flancată de mai mulți bodyguarzi, Simona s-a oprit totuși pentru a acorda câteva autografe, în timp ce era aclamată la scenă dechisă de oamenii prezenți în acea zonă.

Patrick Mouratoglou s-a băgat peste stewarzi: „Lăsați-i doar pe români, vă rog”

La scenă a asistat și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, care le-a transmis reprezentanților forțelor de ordine să le permită doar românilor să se apropie de Simona:

Lăsați-i doar pe români, vă rog!”, le-a spus Mouratoglou bodyguarzilor care asigurau securitatea Simonei Halep. 

Simona Halep: „Nu speram să mai ridic acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc!”

Simona Halep a vorbit despre importanța pe care antrenorul Patrick Mouratoglou a avut-o în revirimentul ei.

„Sincer, nu credeam că voi ridica acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc că ești lângă mine! Ți se datorează! Nu m-aș fi gândit la asta lunile trecute, m-ai ajutat enorm. Sper să adunăm multe de acum înainte!”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

Eu am câștigat de două ori la Montreal, dar aici, la Toronto, niciodată. Am văzut multe steaguri ale României, atmosfera a fost fantastică.

- Simona Halep, la festivitatea de premiere

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale finalei Simona Halep - Beatriz Haddad Maia

+3 FOTO

VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep - Beatriz Haddad Maia

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Trofeul nu e totul » Cu ce se alege Simona Halep după titlul de la Toronto: salt spectaculos și o căruță de bani

Simona Halep, epuizată după titlul cucerit la Toronto: „Nu speram să mai ridic acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc!”

Simona Halep - Beatriz Haddad Maia 6-3, 2-6, 6-3. Jucătoarea noastră este campioană la WTA Toronto!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
aberescu
aberescu  •  16 August 2022, 23:39
Postat de Sqr.Q pe 16 August 2022, 01:08

Daca ai scrie ROMANESTE, ar trebui sa fie ori :"Draga jurnalistule" ori "Dragul meu jurnalist", o abordare ca a ta e doar un fel de romaneasca tradusa de Google translate. Ce-i aia Draga jurnalist, Draga scriitor, Draga marinar, sau draga cumparator ? "ULE" asa cum scriam mai sus, fiindca i te adresezi lui sau personal : meu, tau, sau, lui etc

***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sqr.Q
Sqr.Q  •  16 August 2022, 01:08
Postat de aberescu pe 15 August 2022, 13:57

Dragă jurnalist, pe cât pariu că în conturile sale N-au intrat 440.000 de dolari?

Daca ai scrie ROMANESTE, ar trebui sa fie ori :"Draga jurnalistule" ori "Dragul meu jurnalist", o abordare ca a ta e doar un fel de romaneasca tradusa de Google translate. Ce-i aia Draga jurnalist, Draga scriitor, Draga marinar, sau draga cumparator ? "ULE" asa cum scriam mai sus, fiindca i te adresezi lui sau personal : meu, tau, sau, lui etc

SorinGri
SorinGri  •  15 August 2022, 21:27

E de discutata. Cam cel mai mare jucător de tenis e, Nastase ratand Wimbledon ul. Elisabeta Oleniuc, Patzaichin sunt sportivi uriași, dar în sporturi mai de nișă, nu au avut concurența din tenis. La fel și cu Nadia, care are momentul ei astral, definitiv istoric, cu mare impact social construit însă mult dupa aceea. Popovici bătându-se cu recordurile lui Phelps, o Nadia americană, intra deja în discuție. Eu personal cu Iolanda Balaș as vota, atletismul fiind regina sporturilor totusi, d aia si Lia Manoliu ar fi in top. Dar dacă lăsăm la o parte impresiile personale, e greu sa nu o iei pe Simona în calcul, care la fel ca Popovici, evoluaza în sporturi cu sute de mii, poate milioane de practicanți.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează