SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY. VIDEO Imaginea deznădejdii » Jocul DEZARMANT al liderului WTA, rezumat perfect de reacția adversarei din semifinale

FOTO: twitter.com/WTA
FOTO: twitter.com/WTA

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 21:37

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a trecut de australianca Ashleigh Barty, 22 de ani, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în finala Rogers Cup,  de la Montreal.

  • Simona Halep va juca în această seară, la 20:30, împotriva americancei Sloane Stephens, loc 3 WTA și 25 de ani, o reeditare a finalei de la Roland Garros, liveTEXT pe GSP și pe TV Digi Sport;

Liderul WTA nu le-a lăsat nicio fărâmă de speranță adversarelor din Canada. După tracul debutului, meciul maraton, de 3 ore și 10 minute, cu rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA), scor 7-6 (9), 4-6, 7-5, Halep a defilat. 

Evoluția dezarmantă din fața lui Venus Williams (14 WTA), Caroline Garcia (6 WTA) și a lui Ashleigh Barty poate fi rezumată perfect de reacția celei din urmă.  Condusă cu 0-40, românca a dus la bun sfârșit revenirea în setul secund al semifinalei, la scorul de 4-0. Barty, exasperată, s-a sprijinit de fileu, într-o imagine sugestivă.

Vezi și: Televiziunea a ratat asta » Dialogul dintre Darren Cahill și liderul WTA, netransmis în direct la TV: "Ce se întâmplă?"

VIDEO Și-a pus semnătura pe semifinală! Lovitură MAGISTRALĂ reușită de liderul WTA în primul set

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
merace
merace  •  12 August 2018, 20:08

Era bine daca aici era un videoclip cu tot punctul respectiv, nu doar secventa de 2 secunde cu Barty si fileul... Se putea lamuri totul.

merace
merace  •  12 August 2018, 20:06

Era bine daca aici era un videoclip cu tot punctul respectiv, nu doar o poza zisa "sugestiva"... Se putea lamuri totul.

cazinoyo2
cazinoyo2  •  11 August 2018, 23:28

De fapt mingea a fost returnata de Simona dupa ce Barty a atins fileul din inertie.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează