SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2022

Simona Halep la Australian Open 2022. Toate știrile importante despre Halep la Antipozi

Știri de ultimă oră despre Simona Halep la Australian Open 2022 +16   FOTO
Știri de ultimă oră despre Simona Halep la Australian Open 2022

Articol de - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 16:19 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 16:19

Știri de ultimă oră despre Simona Halep la Australian Open 2022, primul Grand Slam al anului. 

Simona Halep ((30 de ani, locul 15 WTA) a încercat să câștige la Australian Open 2022 un nou titlu de Grand Slam, după cele de la Roland Garros și Wimbledon.  

Cea mai bună performanță a Simonei Halep la Australian Open a fost finala din 2018, pierdută în 3 seturi spectaculoase împotriva danezei Caroline Wozniacki

Simona Halep s-a oprit în ”optimi” la Melbourne în fața unei adversare incomode, Alize Cornet, 4-6, 6-3, 4-6, dar și copleșită de condițiile meteo dificile de la Antipozi

Traseul dublei campioane de Mare Șlem la ediția din acest an a Australian Open a ajuns în săptămâna a doua, dar doar până la începutul ei. Primele meciuri au curs perfect pentru Simona, fără să piardă set și nici mai mult de 4 game-uri într-un act, însă în optimile de finală tabloul s-a schimbat.

Simona Halep a fost eliminată în optimi de Alize Cornet, după o zi brutală din punct de vedere al temperaturii

O combinație de condiții meteo brutale – era al doilea duel disputat de Halep în prima parte a zilei, după cel cu Kovinici, de sâmbăta trecută, și adversară dificilă. Și o înfrângere după un efort de peste două ore și jumătate, cu multă emoție la final pentru că oponenta, Alize Cornet, reușea astfel cea mai bună performanță a ei în turnee de Mare Șlem, calificarea în "sferturi".

„Cu siguranță a fost o bătălie dură, iar ea s-a dovedit mai puternică decât mine în cele din urmă. Merită tot creditul pentru această victorie", admitea Simona mai târziu, la conferința de presă, acolo unde căldura și umiditatea ridicate aveau ușa închisă. "Cred că am jucat bine. Am ratat unele ocazii, șanse, dar sunt mulțumită pentru felul în care am luptat. Este un aspect important", a adăugat. 

O înșiruire de momente bune și de erori, de clipe în care oportunitățile apăreau, apoi zburau în câteva secunde, departe cumva de fluxul solid al jocului arătat în primele trei runde. Cornet i-a pus mereu probleme Simonei, care are doar o victorie în fața franțuzoaicei, tocmai pentru că este o adversară bătăioasă, cu o capacitate ridicată de a se agăța de orice minge, chiar și atunci când pare că nu mai e nimic de făcut. Ciocnirea între ele a fost o luptă în oglindă, românca având, la rândul ei, momente de reușită remarcată.

Au alarmat însă momentele în care fostul lider mondial se oprea pentru a se sprijini pe genunchi, căutând aerul. „Nu am nicio accidentare, a fost din cauza căldurii, iar acesta este un lucru bun", a precizat Simona, cu un zâmbet. 

„Căldura m-a lovit încă din primul set, devreme, m-am simțit rău, amețită. E dificil să joc în temperaturi ridicate, iar de data aceasta nu am fost pregătită. Ea, în schimb, a a arătat mai puternică, de aceea a și câștigat. Apoi, am ratat unele șanse când puteam să ajung la 4-2 în decisiv", a detaliat ea. În actul secund a fost capabilă să renască, de la 1-3 a câștigat șase game-uri la rând, apoi și setul. Ce și-a spus atunci?, a fost întrebată. 

„Nimic. Eram aproape să renunț, mă simțeam epuizată, cum și arătam, de altfel", a spus Halep. "Am văzut însă că și ea a început să rateze unele mingi, așa că am rămas acolo, am luptat pentru fiecare minge. Fără prea multă încredere însă. Doar eram acolo, jucând. A fost o mică răsturnare, dar până la urmă insuficientă".

Alize Cornet, după ce a învins-o pe Simona Halep: „O admir atât de mult, e o luptătoare”

  • Simona Halep ((30 de ani, locul 15 WTA) a pierdut în optimi la Australian Open în fața franțuzoaicei Alize Cornet (32 de ani, 61 WTA), scor 4-6, 6-3, 4-6.
  • Emoționată, Alize Cornet a mărturisit în interviul cu Jelena Dokic, după meci, că o admiră pe Simona Halep și felul în care jucătoarea noastră luptă. 

„Îmi pare rău că sunt atât de emotivă. Doamne! Am vrut să joc împotriva ta atât de mult, am fost atât de dezamăgită că nu am putut. Îți iubeam jocul, chiar voiam să joc acel sfert împotriva ta, nu am putut și m-a durut. Acum, 13 ani mai târziu, tu ești acolo, eu încă aici, pe teren, și mă simt incredibil. Ce luptă am avut cu Simona în căldura asta... după 30 de minute muream pe teren, dar am continuat să jucăm timp de două ore și jumătate din toată inima! 

Felicitări Simonei, știu că s-a chinuit. O admir atât de mult, e o luptătoare, un exemplu pentru mine, așa că să o înving astăzi pentru a merge în primul meu sfert de Grand Slam este un vis devenit realitate. Nu știu ce să spun!”. 

Cum arată tabloul sferturilor de finală: 

  • Ashleigh Barty - Jessica Pegula
  • Barbara Krejcikova - Madison Keys
  • Alize Cornet - Danielle Collins
  • Sorana Cîrstea / Iga Swiatek - Kaia Kanepri / Aryna Sabalenka
Eurosport, anunț de ultimă oră despre meciurile româncelor Simona Halep și Sorana Cîrstea
AUSTRALIAN OPEN
Eurosport, anunț de ultimă oră despre meciurile româncelor Simona Halep și Sorana Cîrstea

Ce premiu ia Simona Halep dacă se califică în sferturile de finală de la Australian Open 2022

  • Calificarea în faza optimilor de finală îi asigură Simonei Halep un cec în valoare de 328.000 dolari australieni, echivalentul a aproximativ 207.000 de euro. 
  • O eventuală calificare în sferturi, faza în care s-a oprit în 2021, i-ar aduce Simonei încă 210.500 dolari australieni, adică 133.000 de euro. 
  • Calificarea în optimile Australian Open i-a adus Simonei 110 puncte, care au urcat-o pe locul 22 în clasamentul WTA Live
  • După ce a cucerit Melbourne Summer Set 1, Simona urcase pe locul 15 în ierarhia WTA.
Simona Halep - Alize Cornet 4-6, 6-3, 4-6. Victorie dramatică pentru franțuzoaică în optimile de la Australian Open
AUSTRALIAN OPEN 2022
Simona Halep - Alize Cornet 4-6, 6-3, 4-6. Victorie dramatică pentru franțuzoaică în optimile de la Australian Open

Australian Open 2022, un alt episod politic controversat

Câțiva activiști au încercat să intre la meciurile de la Australian Open cu tricouri și bannere de susținere pentru Shuai Peng (36 de ani), jucătoarea de tenis dispărută după ce l-a acuzat de viol pe un fost înalt oficial chinez, dar au fost blocați de personalul de securitate.

Un videoclip publicat vineri, în care personalul de securitate de la Melbourne Park încearcă să le confiște unor spectatori tricourile și bannerele de susținere față de Shuai Peng, s-a răspândit rapid. Cum au explicat oficialii celor de la Australian Open 2022. 

O altă controversă la Australian Open » Susținătorii lui Shuai Peng, opriți la porți!
AUSTRALIAN OPEN
O altă controversă la Australian Open » Susținătorii lui Shuai Peng, opriți la porți!

Simona Halep, a doua favorită la câștigarea Australian Open, în viziunea bookmakerilor

Casele de pariuri nu îi ofereau Simonei Halep prea multe șanse înainte de startul turneului. Românca avea o cotă de 15 să triumfe la Antipozi, însă lucrurile s-au mai schimbat după prestațiile convingătoare ale Simonei din primele trei tururi, dar și după ce nume importante au părăsit prematur competiția.

Astfel, înainte de startul optimilor de finală, bookmakerii o văd pe Halep cu a doua șansă pentru a se impune la Melbourne, cu o cotă de 6.50. Favorita agențiilor e australianca Ashleigh Barty, cu o cotă de 2.70.

Simona Halep - Danka Kovinic 6-2, 6-1. Lecție de tenis predată de jucătoarea noastră la Australian Open 2022!
AUSTRALIAN OPEN
Simona Halep - Danka Kovinic 6-2, 6-1. Lecție de tenis predată de jucătoarea noastră la Australian Open 2022!

Cum stă în clasamentul WTA Simona Halep, după victoria din turul 3

Calificarea în optimile Australian Open a urcat-o pe Simona Halep pe locul 22 în clasamentul WTA Live. După ce a cucerit Melbourne Summer Set 1, Simona a urcat pe locul 15 în ierarhia WTA. 

Totuși, înainte de startul Australian Open, i-au fost scăzute 780 de puncte din clasamentul Live, cele aferente semifinalei din 2020. În 2021, Halep a ajuns în sferturi, dar s-a luat în calcul cel mai bun rezultat din precedenții 2 ani.

În acest moment, Halep are 2.117 puncte, iar o eventuală calificare în faza sferturilor i-ar mai aduce încă 190. Dacă s-ar opri în sferturi, la 2.307 puncte, Halep ar urca cel puțin până pe locul 20 în clasamentul WTA Live. 

Românca le-ar depăși pe Leylah Fernandez (2.249 puncte) și Angelique Kerber (2.287). Halep ar trece și peste Jessica Pegula în cazul în care americanca pierde în optimi cu Maria Sakkari și rămâne la actualul total de puncte, 2.284.

Mesajul scris de Simona Halep pe camera TV de la Australian Open
AUSTRALIAN OPEN 2022
Mesajul scris de Simona Halep pe camera TV de la Australian Open

Cine e Alize Cornet, nonconformista WTA care o înfruntă pe Simona Halep

Franțuzoaica Alize Cornet, viitoarea adversară a Simonei Halep din optimile Australian Open, este una dintre jucătoarele cu personalitate din circuitul WTA.

Alize Cornet a fost protagonista unui moment ciudat la US Open 2018, în meciul cu Johanna Larsson, din primul tur, în care a fost învinsă de suedeză cu 4-, 6-3, 2-6. Franțuzoaica a realizat în timpul partidei că are tricoul pus invers, așa că și l-a scos și l-a întors rapid. A primit însă o sancțiune de la arbitrul Christian Rask, pentru că ar fi încălcat codul competiției! 

Antrenoarea Judy Murray, mama lui Andy, a comentat incidentul pe Twitter: „Alize revenise pe teren după o pauză cauzată de căldura intensă cu tricoul pus invers. S-a schimbat pe teren. A primit avertisment pentru comportament nesportiv... Dar bărbații se pot schimba de tricou pe teren".

Cine e Alize Cornet, nonconformista WTA » Și-a scos tricoul în timpul unui meci de US Open + Serena „a ajutat-o” să treacă de Halep
WTA
Cine e Alize Cornet, nonconformista WTA » Și-a scos tricoul în timpul unui meci de US Open + Serena „a ajutat-o” să treacă de Halep

Știm cu cine joacă Simona Halep în optimi la Australian Open 2022: Alize Cornet

  • După victoria din turul 3 la Australian Open, Simona Halep o va înfrunta pe Alize Cornet, învingătoare contra Tamarei Zidanšek, 2-1 la seturi;
  • Franțuzoaica Alize Cornet a produs deja o surpriză în turneu, eliminând-o în turul 2 pe Garbine Muguruza;
  • În vârstă de 32 de ani, Alize este clasată pe locul 61 WTA și s-a calificat ultima dată în optimile Australian Open în 2009, acela fiind cel mai bun rezultat al ei la Antipozi;
  • Simona Halep și Alize Cornet s-au înfruntat de 4 ori în carieră, iar franțuzoaica conduce cu 3-1, însă ultima victorie a venit tocmai în 2015, la Mastersul de la Madrid. 
Naomi Osaka s-a prăbușit în clasamentul WTA după eliminarea de la Australian Open
AUSTRALIAN OPEN
Naomi Osaka s-a prăbușit în clasamentul WTA după eliminarea de la Australian Open

Barbara Schett, impresionată de prestația Simonei Halep de la Australian Open 2022

Barbara Schett (45 de ani), fostă jucătoare de tenis, este impresionată de parcursul Simonei Halep de la Australian Open, competiție la care o vede pe sportiva română una dintre marile favorite la câștigarea trofeului.

Schett a vorbit despre jocul Simonei și a dezvăluit că, deși nu se afla printre favoritele sale la câștigarea titlului, prestația lui Halep din primele partide a impresionat-o. Aceasta crede și că faptul că s-a căsătorit cu Toni Iuruc este un factor care a influențat pozitiv jocul româncei.

Barbara Schett, impresionată de prestația Simonei Halep la Australian Open: „Va fi periculoasă. Este într-o zonă mentală foarte bună”
Australian Open
Barbara Schett, impresionată de prestația Simonei Halep la Australian Open: „Va fi periculoasă. Este într-o zonă mentală foarte bună”

Serbia, replică economică drastică în cazul Djokovic!

Serbia alege să răspundă sever în conflictul diplomatic pe care l-a pornit după expulzarea lui Novak Djokovic din Australia.

Oficialii din țara vecină au criticat dur măsurile luate de guvernul australian în privința sârbului, lider mondial ATP. Acum, conflictul se duce într-o altă direcție, în condițiile în care guvernul sârb ia o măsură economică importantă împotriva unei companii cu acționariat de la Antipozi.

Serbia, replică economică drastică în cazul Djokovic! Retrage licența de exploatare a unui metal rar pentru o firmă australiană!
SERBIA
Serbia, replică economică drastică în cazul Djokovic! Retrage licența de exploatare a unui metal rar pentru o firmă australiană!

Naomi Osaka și Elina Svitolina, OUT de la Australian Open!

Amanda Anisimova (20 de ani, locul 60 WTA) a produs o mare surpriză în turul 3 la Australian Open. Eleva lui Darren Cahill a eliminat-o pe Naomi Osaka (24 de ani, 14 WTA), campioana en-titre de la Antipozi, scor 4-6, 6-3, 7-6 (10-5). Următoarea adversară a Amandei este Ashleigh Barty. Citește mai multe în cronica meciului Anisimova - Naomi Osaka: 

Surpriză uriașă la Australian Open! Naomi Osaka, campioana en-titre, eliminată de eleva lui Darren Cahill!
AUSTRALIAN OPEN
Surpriză uriașă la Australian Open! Naomi Osaka, campioana en-titre, eliminată de eleva lui Darren Cahill!

Un alt meci interesant a fost cel dintre vedetele Elina Svitolina și Victoria Azarenka. Svitolina, dublă-sfertfinalistă la Antipozi, a fost „măturată” de Azarenka, aflată într-o formă teribilă, scor 6-0, 6-2. Aza va juca în optimi cu Barbora Krejcikova, campioana de la Roland Garros 2021.

Simona Halep la Australian Open 2022. Toate știrile importante despre Halep la Antipozi
Darren Cahill, privind meciul dintre Anisimova și Osaka // foto: captură Eurosport

Cine e Danka Kovinic, adversara Simonei Halep în turul 3: lucrează cu un psiholog și cu Janko Tipsarevic

Următoarea adversară a Simonei Halep este Danka Kovinic (27 de ani, 98 WTA), cea care a eliminat-o ieri pe Emma Răducanu. 

O singură întâlnire anterioară, în 2016, la București, din care Halep nu își amintește prea multe. Mai interesant e însă felul în care muntenegreanca a evoluat în fața campioanei de la US Open, cu multă ambiție și fără să-și piardă concentrarea nici măcar în fața celei mai bune performanțe a carierei în turnee majore. 

Vârful ei de până acum este finala de la Charleston reușită anul trecut, când le-a învins pe traseu pe Leylah Fernandez, Petra Kvitova și Ons Jabeur. 

Creșterea de formă, spunea Danka, se datorează faptului că a început să colaboreze cu un psiholog sportiv și să se antreneze la academia din Belgrad a lui Janko Tipsarevici, fostul număr 8 ATP, care a și fost ieri în tribună la meci. „Nimic nu mă va opri, în două zile, să încerc să fac totul la fel", a scris Danka Kovinic pe Twitter.

Simona Halep la Australian Open 2022. Toate știrile importante despre Halep la Antipozi
Danka Kovinic

Perechea Simona Halep - Gabriela Ruse, învinsă. Moment haios: „Îmi dai follow acum?”

Pe terenul 8 din complexul Melbourne Park, Halep și Ruse au cedat după doar o oră și 9 minute de joc în fața perechii Jaqueline Cristian - Andrea Petkovic. La rezultat au contribuit și problemele fizice ale Gabrielei Ruse, care a solicitat un time-out medical în actul secund.

După meci, Jaqueline și Andrea s-au îmbrățișat, iar românca a avut un schimb haios de replici cu nemțoaica

Perechea Halep - Ruse, învinsă în turul 1 la Australian Open de Jaqueline Cristian » Moment comic după meci: „Îmi dai follow acum?”
AUSTRALIAN OPEN
Perechea Halep - Ruse, învinsă în turul 1 la Australian Open de Jaqueline Cristian » Moment comic după meci: „Îmi dai follow acum?”

Când joacă Simona Halep și Sorana Cîrstea în turul 3

Simona Halep și Sorana Cîrstea (31 de ani, 38 WTA) vor juca sâmbătă în turul 3 la Australian Open. Organizatorii au anunțat în această dimineață terenurile și orele aproximative pentru meciurile celor două românce.

niPrima care va intra în acțiune este Simona Halep. Fostul număr 1 mondial va da peste Danka Kovinic, jucătoarea din Muntenegru care a eliminat-o pe Emma Răducanu în runda secundă. Aici ai orele de concurs pentru Halep și Sorana Cîrstea. 

Simona Halep și Sorana Cîrstea joacă sâmbătă în turul 3 la Australian Open » Organizatorii au anunțat orele de start și terenurile
AUSTRALIAN OPEN 2022
Simona Halep și Sorana Cîrstea joacă sâmbătă în turul 3 la Australian Open » Organizatorii au anunțat orele de start și terenurile

Avertisment pentru Simona Halep: „Poate avea probleme mari cu Danka Kovinic”

Partida Simona Halep - Danka Kovinic a fost prefațată de fostul mare jucător suedez Mats Wilander. 

„O văd pe Danka Kovinic în stare să-i pună probleme mari Simonei Halep. Poate fi foarte puternică și are un joc foarte solid. Nu știu de ce este atât de jos în clasament, dar este o jucătoare mai bună decât o arată poziția ei. 

Victoria împotriva Emmei Răducanu nu a fost numai despre tenis, ci despre a învinge o campioană US Open, un nume deja faimos în tenisul din ultimele șase luni”, a spus Wilander pentru Eurosport.

Simona Halep, dialog inedit cu Mats Wilander: „Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie”

Halep a discutat și cu Mats Wilander, în direct la TV. Expertul Eurosport i-a spus: „Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie, dar te întreb eu”. Ce a răspuns Simona. 

Simona Halep, dialog inedit cu Mats Wilander, după victoria cu Beatriz Haddad Maia: „Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie”
AUSTRALIAN OPEN
Simona Halep, dialog inedit cu Mats Wilander, după victoria cu Beatriz Haddad Maia: „Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie”

TURUL 2 | Simona Halep o demolează pe Beatriz Haddad Maia

Halep a început tare meciul. A condus cu 3-0, după ce a reușit un break și s-a menținut în avantaj. Simona nu a avut probleme în game-urile de serviciu, astfel că Haddad Maia nu a avut șansa de a egala scorul. 
 

În finalul setului, la 5-2, Halep a mai făcut un break și a câștigat setul cu 6-2, după 36 de minute. Setul secund a început la identic. Halep s-a distanțat rapid la 3-0 și a controlat jocul. După un game în care a forțat pe serviciul adversarei, Simona a făcut 4-0, ulterior câștigând game-ul de serviciu. La 5-0, Halep a mai reușit un break și a câștigat setul cu 6-0, asigurându-și calificarea în turul 3.

Simona Halep, de neoprit! S-a calificat în turul 3 la Australian Open, după ce a trecut la pas de Haddad Maia
AUSTRALIAN OPEN
Simona Halep, de neoprit! S-a calificat în turul 3 la Australian Open, după ce a trecut la pas de Haddad Maia

Emma Răducanu, eliminată după o rană la mână. Știm potențială adversară a Simonei Halep

Emma Răducanu (19 ani, locul 18 WTA) a fost eliminată de Danka Kovinic (27 de ani, 98 WTA) în turul 2 de la Australian Open, scor 4-6, 6-4, 3-6.

Mult-așteptatul duel dintre Emma Răducanu și Simona Halep nu va avea loc nici la Australian Open.

Danka Kovinic - Emma Răducanu 6-4, 4-6, 6-3 » Campioana de la US Open părăsește Australian Open în turul 2
AUSTRALIAN OPEN
Danka Kovinic - Emma Răducanu 6-4, 4-6, 6-3 » Campioana de la US Open părăsește Australian Open în turul 2

Strigătul care se repetă meci de meci și îi exasperează pe jucători: „Prostia asta trebuie să înceteze!”

Marți, în timpul meciului dintre Andy Murray și Nikoloz Basilashvili din turul 1 de la Australian Open, câștigat de britanic în 5 seturi, Murray a crezut că este huiduit de fanii din tribune.

Întrebat despre acest aspect după meci, Murray a spus: „Inițial, am crezut că sunt huiduieli pentru că niște oameni făcuseră asta în timpul antrenamentului. Nu știam de ce. Apoi, după ce am auzit de câteva ori, m-am gândit că sună precum «siuu», ceea ce spune Ronaldo când înscrie. A fost incredibil de iritant”.

Problemă inedită la Australian Open » Strigătul din tribune care se repetă meci de meci și îi exasperează pe jucători: „Prostia asta trebuie să înceteze!”
AUSTRALIAN OPEN
Problemă inedită la Australian Open » Strigătul din tribune care se repetă meci de meci și îi exasperează pe jucători: „Prostia asta trebuie să înceteze!”

Are Simona Halep un avantaj neașteptat pentru Australian Open 2022?

Mats Wilander (57 de ani), fost jucător cu 7 turnee de Grand Slam în palmares, crede că suprafața de joc de la Australian Open 2022, una extrem de rapidă în acest an, o poate avantaja pe Simona Halep.

„Încep să cred că suprafețele mai rapide îi pot ajuta pe jucători. Ai crede că în cazul Simonei, jocul ei este mai potrivit pentru suprafețe lente, pentru că poate alerga după toate mingile, dar nu este așa. Loviturile devin arme pe terenurile rapide, așa că acum ea poate avea niște arme, la fel ca celelalte jucătoare. Melbourne este un loc potrivit pentru ca Simona să se afirme din nou”, a explicat expertul Eurosport. Citește mai multe aici: 

Halep, avantaj neașteptat la Australian Open: „Melbourne e locul potrivit ca Simona să se afirme din nou!”
Australian Open
Halep, avantaj neașteptat la Australian Open: „Melbourne e locul potrivit ca Simona să se afirme din nou!”

Două surprize majore pe partea de tablou a Simonei Halep

Garbine Muguruza (28 de ani, locul 3 WTA) și Anett Kontaveit (26 de ani, 7 WTA) au fost eliminate joi dimineață în turul 2 de la Australian Open 2022. 

Garbine Muguruza și Anett Kontaveit, finalistele Turneului Campioanelor în 2021, au fost eliminate „la pachet” de la Australian Open.

  • Muguruza, cap de serie numărul 3, a fost învinsă de franțuzoaica Alize Cornet (31 de ani, 61 WTA) în două seturi identice, 3-6, 3-6. 
  • Diferența în primul set a fost făcută de un singur break reușit de Alize. În al doilea, Cornet a câștigat de două ori pe serviciul adversarei!
  • Cornet merge astfel în turul 3, unde va da peste Tamara Zidansek (24 de ani, 29 WTA).
Două surprize majore pe partea de tablou a Simonei Halep: jucătoare din TOP 10, eliminate!
AUSTRALIAN OPEN
Două surprize majore pe partea de tablou a Simonei Halep: jucătoare din TOP 10, eliminate!

TURUL 1 | Simona Halep, victorie în două seturi cu Magdalena Frech 

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) s-a calificat în turul II la Australian Open, după victoria în două seturi reușită în această dimineață în fața polonezei Magdalena Frech (24 de ani, 105 WTA), scor 6-4, 6-3, după o oră și 30 de minute de joc. Citește mai multe aici: 

Cât înseamnă în puncte și bani victoriile lui Halep, Cîrstea și Begu în turul 1 la Australian Open
AUSTRALIAN OPEN
Cât înseamnă în puncte și bani victoriile lui Halep, Cîrstea și Begu în turul 1 la Australian Open

Simona Halep, victorie în două seturi cu Magdalena Frech, în primul tur la Australian Open
AUSTRALIAN OPEN
Simona Halep, victorie în două seturi cu Magdalena Frech, în primul tur la Australian Open

2.000.000 $primește campioana de la Australian Open. Finalista ia 1 milion de dolari

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
1044284568949277
Gherasim Andrei Adrian Virgil  •  24 Ianuarie 2022, 11:45

... Imaginile sunt sugestive, în timp ce Barty jubilează de parcă ar fi jucat o partidă amicală de golf... Collins este palidă și aproape fără vlagă în urma maratonului cu Mertens iar Alizee este stoarsă ca o lămâie... Pe Simona nu are rost să o mai băgăm în ecuație, sigur va sta o perioadă pe tușă... a jucat ultimele mingi ale setului decisiv doar din voință, spre a-i demonstra conaționaluilui dvs., Darren Cahill, ce fată a avut ca elevă... ! Fizicul ei era de mult la vestiare, sub avertizare de cod portocaliu, condiții meteo extreme pentru o partidă de tenis feminin... ! În rest, Bravoo Simona Halep, felicitări (sincere) Alizee Cornet, care ai făcut un meci memorabil !! Și mult succes la proces domnului Djokovic... ! https://www.facebook.com/groups/supermegaimpact/posts/1265107027344030

1044284568949277
Gherasim Andrei Adrian Virgil  •  24 Ianuarie 2022, 11:44

Felicitări organizatorilor Australian Open... ! După ce le programați pe „unele” dintre fete (oarecum acomodate cu fusul orar...) să joace la orele târzii (când sportivii dorm...) odată cu fazele superioare, ați aranjat în așa fel ca unele meciuri să se desfășoare în condiții mult mai grele ca ale băieților, adică, cum vă convine (doar) dvs., ca niște „gazde excelente” ce sunteți ! N-ar fi pentru prima dată și - mai mult ca sigur - nici pentru ultima dată... Fiindcă Simona Halep ar fi putut să o învingă pe Ashley Barty într-o presupusă finală... Așa că v-ați orientat să-i tocați fizicul măcinat de accidentări și lipsă de activitate spre sfârșitul lui 2021. Și asta prntru că părea un „tăvălug”, iar specialiștii într-un final, au creditat-o ca având ceva cote la câștigarea turneului. În 2022 părea invincibilă...! Ce folos că era vaccinată... !? Acesta cu siguranță, nu va rezista la „virușii” condițiilor meteo, cu factori și temperaturi greu suportabile în special pentru fete, previzibile la ora de meciului. Obișnuită fiind în primele 3 tururi să joace la... terminarea programului când temperaturile au fost umane... Simona Halep vizibil s-a clătinat pe picioare, părând „groggy” la finalul setului 1 (când s-au măsurat condițiile meteo cele mai grele) pe care l-a și pierdut... Cred că nu puțini dintre telespectatori au privit îngroziți de frica unei noi accidentări. Priviți cu atenție mai jos toate capturile foto ale zilei ! Imaginile sunt sugestive, în timp ce Barty jubilează d

rva4
rva4  •  24 Ianuarie 2022, 10:03

Și eu sunt în lacrimi!! A avut un ghinion teribil! Ca de obicei! Tipic ei! Cum sa i facă față la locul 61??? Doar ați văzut ca pe alea de pe locul 98,102, 83 le a bătut.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close