SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, dialog inedit cu Mats Wilander, după victoria cu Beatriz Haddad Maia: „Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie”

Simona Halep// FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep// FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 14:48 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 15:59

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a învins-o pe brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 83 WTA), scor 6-2, 6-0, și merge în turul 3 la Australian Open. La final, Mats Wilander (57 de ani, de 7 ori campion de Grand Slam), a întrebat-o ce s-a schimbat pentru ea după căsătoria cu Toni Iuruc. 

  • Halep va juca sâmbătă în turul 3 cu Danka Kovinic (27 de ani, 98 WTA), care a eliminat-o pe Emma Răducanu (19 ani, locul 18 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-3

După meci, Simona Halep a analizat prestația avută în fața braziliencei și i-a cucerit pe fanii de pe „Rod Laver Arena” , declarându-și dragostea față de Australia.

Simona Halep, de neoprit! S-a calificat în turul 3 la Australian Open, după ce a trecut la pas de Haddad Maia
AUSTRALIAN OPEN
Simona Halep, de neoprit! S-a calificat în turul 3 la Australian Open, după ce a trecut la pas de Haddad Maia

Simona Halep i-a cucerit pe fanii de la Australian Open: „Puteți să-mi spuneți «Aussie Simo»”

„Secretul? Am mâncat aceeași mâncare de când am venit aici. Am mâncat ouă, șuncă și cașcaval. Nu am schimbat mult regimul. A fost greu să aștept toată ziua și să aștept meciul de dinainte. M-am motivat să fiu concentrată și să joc bine. Haddad Maia nu a jucat rău, dar eu am fost foarte agresivă și am câștigat. 

Mă simt foarte bine că joc. Am 30 de ani, sunt mai relaxată. Anul trecut nu a fost ușor. Nu am jucat 3-4 luni, dar am revenit mai puternică. Sunt gata să muncesc mai mult și să fac meciuri bune”. a declarat Simona Halep la interviul de la finalul partidei.

Întrebată despre legătura sentimentală cu Australia și dacă se consideră australiancă pe jumătate, Halep a răspuns râzând.  „Dacă sunteți gata să mă primiți, pot fi australiancă. Da, puteți să-mi spuneți «Aussie Simona». Vă mulțumesc pentru sprijin!”, a punctat Halep, la marginea terenului, spre bucuria fanilor.

Simona Halep, întrebată de Mats Wilander: „S-a schimbat ceva pentru tine, acum că te-ai căsătorit?”

Ulterior, Halep a discutat și cu Mats Wilander, în direct la TV. 

Expertul Eurosport i-a spus: „Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie, dar te întreb eu, pentru că și eu m-am căsătorit în mijlocul carierei. Pentru mine, tenisul a rămas important cam 3 ani, apoi căsătoria a devenit prioritară. Pentru tine s-a schimbat ceva, acum că ai alt statut?”

„Nu e atât de diferit, soțul meu este aici cu mine și mă susține. Mă simt fericită în afara terenului, cred că asta mă ajută pe teren. Tenisul rămâne prioritatea mea, vreau să fiu cât de bună pot. 

Văd lucrurile puțin diferit în ceea ce privește tenisul. Înainte nu era ușor, perioada de pandemie cu bulele de carantină nu a fost ușoară pentru mine. Viața mea e într-un punct bun acum, în tenis am realizat ce mi-am dorit, acum vreau doar să mă bucur de ceea ce fac”, a răspuns Simona. 

Întrebată ce ar prefera, să revină pe locul 1 sau să mai câștige un turneu de Grand Slam, Halep a răspuns: „Prefer un turneu de Grand Slam. Locul 1 e foarte departe. Voi munci mult și m-aș bucura să mai câștig un titlu”.

Simona Halep joacă incredibil în acest moment! Pare că se bucură de joc, probabil și faptul că s-a căsătorit îi aduce bucurie pe teren. A încercat să joace agresiv, îmi place să văd asta la ea. E perfecționistă, îi e greu să accepte greșeli. Nu am vorbit despre Simona ca fiind o favorită la Australian Open, dar poate fi foarte periculoasă!

- Fosta jucătoare de tenis Barbara Schett, expertă Eurosport 

Simona Halep, dialog inedit cu Mats Wilander, după victoria cu Beatriz Haddad Maia: „Această întrebare ar trebui să fie adresată de o femeie”
Mats Wilander, alături de Barbara Schett // foto: Imago Images

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Simona Halep - Beatriz Haddad Maia

+9 FOTO

Citește mai multe știri din tenis: 

Problemă inedită la Australian Open » Strigătul din tribune care se repetă meci de meci și îi exasperează pe jucători: „Prostia asta trebuie să înceteze!”

Adversara din turul 3 n-o sperie pe Sorana Cîrstea: „Îmi cunosc valoarea!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
klauz
klauz  •  20 Ianuarie 2022, 19:59

Tot cea mai antipatica esti mache. Si tot tenis sters si la tzacaneala joci.

adwd
adwd  •  20 Ianuarie 2022, 18:28

i a dat gigi de oaie

22cea
22cea  •  20 Ianuarie 2022, 16:44
Postat de valentindragobete pe 20 Ianuarie 2022, 15:58

A pus un prost că tine să-l care ...

Halepist de mic ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează