SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP, AUSTRALIAN OPEN // Prima reacție a lui Darren Cahill după eliminarea Simonei: „Fata noastră a avut ghinion. Asta vom face”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 10:01

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a fost eliminată în semifinalele de la Australian Open de Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA), scor 6-7(8), 5-7. Australianul Darren Cahill a felicitat-o pe iberică și i-a transmis un mesaj de încurajare Simonei. 

„A fost o luptă grozavă. Felicitări lui Garbine și Conchitei (n.r. antrenoarea ibericei). Abia aștept să văd finala fetelor. Sigur va fi frumoasă! 

Fata noastră, Simona Halep, a avut ghinion. Suntem toți mândri de tine. Ai luptat, ai învățat, ai muncit, vei reveni mai puternică. Asta vom face”, a scris Darren Cahill pe Twitter. 

Muguruza - Kenin, finala Australian Open 2020

Finala preconizată de toți specialiștii, dintre Simona Halep și Ashleigh Barty, nu va avea loc, cel puțin nu la Australian Open. În ultimul act se vor înfrunta spanioloaica Garbine Muguruza (32 WTA) și Sofia Kenin (15 WTA). Finala are loc sâmbătă, de la 10:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1. 

VIDEO // Garbine Muguruza a eliminat-o pe Halep de la Australian Open

Vezi și:

Halep și-a făcut propria analiză: „Dacă am învățat ceva în carieră e acest lucru”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  02 Februarie 2020, 14:15

Ce ghinion? Muguruza a fost peste Helep,diferenta cu care a castigat pe merit! Ghinion a fost faptul,ca antrenorul a gresit tactica si strategia jocului !De vina sint ambii:Cahill+ Halep !

mosierul
mosierul  •  02 Februarie 2020, 12:07

.....păi și normal că are dreptate australianul ...la Halep, totul se bazează pe noroc sau ghinion și nicidecum pe știința jocului...

159033828487862
Daniel Nedelcu  •  02 Februarie 2020, 01:36

...săracă mehleonaraăăă,... ghinionistă,...of/...și măi-măi,...cât o să mai răsfățați pe răsgâiata asta!?...ah-hahhaaahuoooi!!...bleah...naționalistilor.. (...simona cu s mic este o jucătoare hăi-rupistă mediocră!)...Caroline Wozniacki a jucat a câștigat și-a triumfat,...și s-a retras!!...ceea ce această mioară cornută de-a noastră nu o va face prea curând,...că deh mai sunt ceva zeci de mehleoane în joc!!!...bleah vouă ce o să mă înjurați,...atârnaților!!...ah-hăăăheee'...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close