SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC // Halep, noi probleme medicale: „Din cauza asta nu am putut servi!” + Care e obiectivul pe termen scurt

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 20:56

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Dubai de elvețianca Belinda Bencic (21 de ani, 45 WTA), scor 6-4, 4-6, 2-6. Românca afirmă că a resimțit dureri la piciorul stâng în timpul partidei.

Vezi cele mai tari imagini din duelul Halep - Bencic!

 „Nu am putut servi bine din cauza problemelor la tendon. Şi în meciul precedent am simţit puţin. Piciorul stâng m-a deranjat, au fost crampe. Dar nu sunt scuze, am fost pur şi simplu obosită.

Bencic e foarte agresivă. Loveşte mingea destul de tare, din orice poziţie. Asta te face să simţi presiune şi să nu ai mult timp de reacţie. De asemenea, serveşte bine. Cred că e o jucătoare completă, capabilă să joace un tenis foarte bun.

E abia a doua lună a anului, aşa că e ok. Nu e rău deloc să fii a doua în lume. Mă bucur de moment, dar visez la numărul unu mondial”, a declarat Simona Halep în conferința de presă de la final. 

13 duble greșelia comis Simona Halep în confruntarea cu Belinda Bencic. În comparație, în meciul precedent, contra Lesiei Tsukenko, a comis una singură

Vezi și: 

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC // Prima reacție a elvețiencei după ce a eliminat-o pe Halep la Dubai » De ce a rămas surprinsă Bencic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
gizeh
gizeh  •  22 Februarie 2019, 08:13

... Plus jocul păgubos,previzibil,pe mijlocul terenului,la greșeala adversarului. Câştigă punctele greu,după schimburi prea lungi ce necesită o mare risipă de energie.

bazinga
bazinga  •  22 Februarie 2019, 08:11

Vai de capul ei.....Iarasi este de vina sanatatea precara a printesei!Of,Doamne,cat ghinion!

gizeh
gizeh  •  22 Februarie 2019, 07:55

Cu jucătoarele ce lovesc puternic are probleme mereu. Nu are forţă-n braţe. Jucătoare mai scunde decât ea lovesc mai puternic: Cibulková,Putinceva,Barty,Strycova ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează