SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC // VIDEO Elvețianca n-a știut ce a lovit-o! Simona a reușit un sprint fantastic și a câștigat un punct total nesperat

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 17:58

Simona Halep (2 WTA) a început greoi partida din „sferturi” de la Dubai cu Belinda Bencic (45 WTA), pierzând primul game pe propriul serviciu, însă a revenit spectaculos și și-a adjudecat primul set.

Românca i-a surprins pe toți cu sprintul de care a dat dovadă în primul set, la scorul de 4-3 pentru ea, când jucătoarea din Elveția a trimis o scurtă aproape de fileu, dar Simona a venit din spatele liniei terenului și a reușit un punct de senzație.

Câștigătoarea acestui meci va juca în semifinale cu învingătoarea partidei Carla Suarez Navarro - Elina Svitolina.

Meciul dintre Simona Halep și Belinda Bencic poate fi urmărit AICI!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  21 Februarie 2019, 20:59

Haleapa nu știe că a lovit-o trenul. Nu o mai ridicați în slăvi. Am fost cândva fanul ei înfocat dar m-a dezamăgit total. E praf, mai bine s-ar retrage, că se face de minune. Incostantă și fară imaginație.

bazinga
bazinga  •  21 Februarie 2019, 20:16

Cat o mai duc picioarele si poate alerga bezmetic,va mai avea rezultate!Cand va termina benzina, se va termina toata mascarada!La registrul tehnico-tactic limitat pe care il poseda,la fizicul *** cu care a inzestrat-o Dumnezeu,doar picioarele o mai ajuta!Inca o mai ajuta si nu se stie pentru cat timp....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

716558278523438
Mihail Niculescu  •  21 Februarie 2019, 19:39

Jocul prost și cu multe duble greșeli. Asta a avut ca rezultat pierderea meciului. Slaba pregătire a serviciului. lipsa pregătiri fizice. și o mentalitate precara și nu în ultimul rind lipsa unui antrenor capabil. Este slab pregătită. Atita poate acum. Maxim doua meciuri pe turneu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close