SPORTURI  »  TENIS  »  MONTREAL WTA

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA. Franțuzoaica se teme de liderul mondial: "Are puține slăbiciuni"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 14:06

Simona Halep (1 WTA) o va înfrunta în sferturile de finală de la Montreal pe Caroline Garcia (6 WTA), în această noapte, după ora 1:30. Partida va fi în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Jucătoarea din Franța recunoaște că se teme de Simona și spune că jucătoarea noastră "are puține slăbiciuni".

"Are foarte puține slăbiciuni în joc. Este solidă pe toate loviturile. Eu trebuie să fiu agresivă și să îmi folosesc atuurile. În general, Simona îmi poate bloca jocul. Ea a câștigat, eu am câștigat.

Jucăm des împreună. Dacă ar fi vorba de răzbunare ar fi complicat. Voi încerca să mă concentrez numai asupra meciului de acum și să învăț din partidele trecute. Nu se pune problema de răzbunare", a spus Garcia pentru WTA.

GARCIA, ADVERSARA DIN SFERTURI

Caroline Garcia a reușit o mini-surpriză în fața Mariei Sharapova (22 WTA), mai ales dacă ținem cont de nivelul la care rusoaica a jucat în meciul cu Daria Kasatkina (12 WTA). Chiar și așa, numărul 6 WTA a trecut fără emoții, scor 6-3, 6-2, într-un meci controlat autoritar.

5 MECIURI ANTERIOARE

Simona a jucat de 5 ori împotriva franțuzoaicei până acum, reușind 4 victorii categorice. Singurul eșec a avut loc anul trecut, în finala de la Beijing, după ce Halep tocmai urcase pe prima poziție a clasamentului mondial. În singurul meci din acest an, românca s-a impus la Roma, scor 6-2, 6-3.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează