SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // Chris Evert anunță noua rivalitate din circuitul WTA! Cu cine vrea s-o vadă duelându-se pe Simona Halep: "Contrast între personalități, stil de joc și antrenori"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 16:27

Americanca Chris Evert, 63 de ani, câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, a vorbit despre rivalitatea dintre Simona Halep, locul 1 WTA, și Sloane Stephens, locul 6 WTA.

Prezentă la Turneul Campioanelor 2018, Chris Evert a spus că și-ar dori mai multe meciuri directe între Simona Halep și Sloane Stephens.

"Uitați-vă la ce a trebuit să facă Simona Halep anul acesta și la modul în care a supraviețuit în meciuri de trei seturi. Jucătoare ca ea, Kerber sau Wozniacki nu au o armă, deci trebuie să lupte.

Când am văzut meciul dintre Simona și Sloane la Montreal, am zis «OK, sper să-și ia liber în săptămânile dinaintea US Open». Mi-a plăcut acel meci foarte mult (n.r. 7-6 (6), 3-6, 6-4 pentru Simona Halep). A fost un contrast între personalități, stil de joc, stare de spirit și antrenori. Nu am mai avut de multă vreme o rivalitate, ar fi bine să fim să fie două jucătoare în această situație.

Lumea se miră de ce Simona Halep este obosită în turnee. Pentru că are 1,68 metri înălțime! Felicitări pentru că e pe locul 1 în lume și pentru stilul de joc", a declarat Chris Evert potrivit site-ului WTA.

Sloane Stephens, 25 de ani, și Simona Halep, 27 de ani, s-au duelat de nouă ori, iar românca are șapte victorii. În 2018, Simona și Sloane au jucat două meciuri, ambele câștigate de Halep: 3-6, 6-4, 6-1 la Roland Garros și 7-6 (6), 3-6, 6-4 la Montreal.

Vezi și: VIDEO "Povestea Simonei", serialul făcut de Roland Garros pentru liderul WTA! Ce spune despre primul turneu de Grand Slam

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
maxp
maxp  •  27 Octombrie 2018, 21:10
Postat de dinamo_fan pe 27 Octombrie 2018, 19:55

o noua rivalitate, nici n-au mai jucat una contra celeilalte pana acum, nici prin vreo finala de grand slam. e in regula.

Cred ca la cu totul altceva s-a referit. La ceva pe termen lung, usor distantat fata de alte jucatoare. Adica ceva mai mult decat alte rivalitati ale celor doua.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Octombrie 2018, 19:55

o noua rivalitate, nici n-au mai jucat una contra celeilalte pana acum, nici prin vreo finala de grand slam. e in regula.

2061582860750395
Cristi Cristi  •  27 Octombrie 2018, 19:29

Problema este ca Simona si-a cam anuntat retragerea din circuitul WTA. Nu cred ca va mai intra in vreun turneu. Acum mai sta, fara sa joace, ca sa mai ciupeasca ceva maruntis.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează