SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Chris Evert reacționează după ce Simona Halep a fost eliminată prematur de la Wimbledon: "Nu înțeleg ce se întâmplă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 16:21

După ce Simona Halep a pierdut în turul III la Wimbledon, cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 6-3, 4-6, 5-7, americanca Chris Evert, 63 de ani, a vorbit despre situația din tenisul feminin, arătându-se dezamăgită de cum evoluează jucătoarele după ce câștigă primul turneu de Grand Slam.

"Înainte, jucatoarele nu câștigau un turneu Grand Slam pentru ca apoi să poată spune «Bine, acum mă pot relaxa». Căutau să câștige încă unul. Campioanele au puterea să obțină încă un trofeu. După o zi, pot uita și o pot lua de la capăt. Folosesc acel trofeu ca un punct de pornire. Nu știu ce se întâmplă acum, dar pare că jucătoarele nu au foame de rezultate.

În plus, acum sunt mai multe surprize pentru că ai doar trei sătpămâni să te pregătești pentru Wimbledon. Dacă ai rezultate bune la Roland Garros, timpul e și mai scurt. Ai cam o săptămână și jumătate de pregătire. La alte turnee de Grand Slam ai mai mult timp ca să te pregătești. Nu poți să te adaptezei rapid și să te simți bine pe iarbă dacă ai o perioadă așa scurtă de pauză. Cred că vom vedea tot mai multe surprize", a declarat Chris Evert pentru ESPN. 

18
turnee de Grand Slam a câștigat Chris Evert în carieră

Simona Halep a câștigat în iunie turneul de la Roland Garros, primul de Grand Slam din carieră, dar la Wimbledon a avut o evoluție dezamăgitoare. Prin situații asemănătoare au trecut și Angelique Kerber și Garbine Muguruza, care, după ce au cucerit primele trofee de Mare Șlem, apoi nu au mai avut evoluții la fel de bune la următoarele.

Citește și: Multipla campioană de Grand Slam s-a dat cu capul de masă și a acuzat-o pe Halep de lipsă de profesionalism: "Nu poți spune așa ceva!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
10155633308976552
Cornel Perju  •  11 Iulie 2018, 17:16
Postat de Catalin Mihai pe 10 Iulie 2018, 16:47

In general tenisul actual a decazut rau de tot..din punct de vedere al jucatoarelor valoroase

Cine sunt jucatoarele valoroase despre care tu vorbesti? Stefi Graff? Mai daca serviciile secrete nemtesti nu o injunghiau pe Monica Seles, Stefi Graff ar fi avut maxim 15 grand slamuri. Valoarea Serenei Williamns este egala cu zero in pofida celor 23 de grand slamuri castigate in contextual in care ea s-a 'tratat' cu testosterone toata viata ei. Se vede si pe fata ei ca se barbiereste in fiecare zi. Sharapova s-a 'tratat' si ea cu meldonium toata cariera ei.

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  11 Iulie 2018, 12:49
Postat de Nae Ionescu pe 11 Iulie 2018, 08:48

NU INTRA IN CARACTERISTICILE POPORULUI ROMAN SA JOCI CIND VOR ALTII . JOCI CIND VREI TU. DACA TI-AU IESIT PASIENTELE SI ESTI IN CISTIG DECE SA MAI TRAGI. CINE-I HARNIC SI MUNCESTE ARE TOT CE VREA CINE-I LENES SI LENEVESTE ARE TOT ASA. SINT ACCIDENTE PENTRU UNII SI CISIGA SI UN GRAND SLAM . ROMANII STIAU EI CU INTUITIA LOR CA DUPA AUSTRALIAN OPEN AR FI O MINUNE SA MAI AJUNGA IN FINALA. S-A INTIMPLAT LA FRANCEZI . ERA SI NORMAL DUPA CE PIERDUSE DE DOUA ORI CA DEH NU ERA CURAJOASA CA NU .. DAR ERA OSTAPENCO. HAAAAA!!! NU SI NU. ASA A VRUT SI ACUM CA SA NU ZIC CEVA DE PARIURI . CA AU INTERVENIT JUCATOARELE GENIALE MONDIALE SI AU ACUZAT-O PE DISTINSA DE LA CONASTANTA ESTE FOARTE BINE. AU FACUT-O DE *** SI CHIAR NU AI CUM SA INTELEGEI DECIT DACA SINT JOCURI DE CULISE. SA CONDUCI SA FI LA O MINGE DE ... SI SA PIERZI INCALFICABIL SI SA MAI ADUCI SI OBOSEALA DE LA AUSTRALINA OPEN NU DE LA ROLAND GAROS. LASATI-O FRATILOR IN PACE SA ISI FACA BANUL SI SA SE SUUNA LEGILOR LOR MACHIDONESTI .. CA DOAR TATUCA VENI LA AEROPORT SA II POATA LUA CECUL SA IL BAGE RAPID IN BANCA.. ASTIA SINT. CHIAR CA NU MERITA CA TARA SA FACA CEVA. SA FACA PE BANII EI SI SA SE POZEZE TOT CU AI EI SI SA NE LASE. IMPERTINENTA , SMECHERIE IEFTINA PE CIND PLATESTE O ARMATA DE INDIVIZI PE CARE NU-I VAD SA MAI RAMAINA CU EA PINA LA SFIRSITUL ANULUI .NU-I NIMIC O SA O ANTRENEZE TATUCA CA ARE EXPERIENTE LARGI SI DE EVAZIUNI SI DE SMECHERIE SI DE LOCALURI ETC... SA-TI FIE DE BINE HAPLEA!

Nae Ionescu alta data scrie cu litere mici, multi nu te vor citi,e obositor,plus ca faci o gramada de greseli de ortografie si de exprimare.Tara asta nu a facut nimic pentru Halep , nu a ajutat- o cu nimic asa ca nu datoreaza nimanui nimic. Ea este pe privat.Plateste la stat o gramada de bani , impozite pe afaceri,masini,cladiri, hoteluri.. Scrii " sa ne lase" ,pai omule ea nu are grija ta,habar nu are de tine, tu te interesezi de ea. Nu te obliga nimeni.Daca nu- ti place de ea poti sa o ignori.

148819492603833
Masa Lunoor  •  11 Iulie 2018, 09:04

Chris Evert....speculează. In plus discursu e decupat de bolșevicii de la GSP. Ideea era alta: uite ce camioana valoaroasă avem noi in persoana Serenei xd Dar realitatea e dierita putin...Serena pică si ea :) aparent neverosimil. Ce-mi place la presa amricană indeosebi e că....la ei cand incepe ''CULESUL'' mediatic apăi cules se numește. Etica si eticheta pica pe planu2. La noi....GSP si Digi ....Cu treizecizero care a falit inca inainte de-a se infiinta. Nu-i bai :) IEFTIN SA FIE!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close