SPORTURI  »  TENIS  »  DIVORȚ

Unde a fost surprinsă Simona Halep, după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2022 11:02 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2022 11:36

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) a surprins la nici 24 de ore după divorțul de Toni Iuruc. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a mers la o clinică de fertilizare în vitro.

După ce joi Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial, jucătoarea de tenis a fost surprinsă în timpul zilei de vineri la o clinică de fertilizare în vitro. 

Cu zâmbetul pe buze, Simona a intrat în clădire, unde a stat aproximativ o oră, apoi părăsit incinta clădirii în jurul orei 13:00, însoțită de o asistentă, anunță Cancan.

Simona Halep, primul mesaj după divorțul de Toni Iuruc

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Ce urmează pentru Simona Halep

Simona Halep mai are un singur obiectiv major pe plan sportiv în anul 2022. Dubla campioană de Grand Slam vrea să meargă la Turneul Campioanelor, competiție care are loc în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, la Fort Worth, în Statele Unite ale Americii. 

În ciuda eliminării premature de la US Open, Simona Halep rămâne în cărți pentru calificare. Primele 8 jucătoare într-o ierarhie strict a anului 2022 se califică la Turneul Campioanelor. Halep ocupă în acest moment poziția a 7-a, cu 2.661 puncte. Singura calificată matematic până în acest moment este liderul mondial Iga Swiatek.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
Tran
Tran  •  11 Septembrie 2022, 20:23
Postat de dobrin pe 10 Septembrie 2022, 21:48

Cam 90% cred ca au fost sa isi inghete ovulele, nemaiavand planuri imediate de casatorie/copii. De asta si auzim de cutare vedeta ca a avut copii la 50 de ani, acest lucru e imposibil pe cale naturala.

La divort sotul poate cere dovada ca nu e insarcinata, sa nu aiba discutii ulterior.

traian_v
traian_v  •  11 Septembrie 2022, 20:21
Postat de contrabas3 pe 10 Septembrie 2022, 20:01

Am avut dreptate zilele trecute: Toni nu poate…

Nu-i nimic. Ajuta Patrick ;)

ioni45
ioni45  •  11 Septembrie 2022, 10:29

Pe toate siturile doar Halpe Halep si Halep *** deja ne-am saturat de aceasta persoana astea cred cas obsedati de ea altceva nu vezi doar halep halep. Pe cine intereseaza ca s-a despartit de sot si ca face prunc cu amantu da faca 100 de copiii nu ne intereseaza ca ***. Ce sa facem so luam de nevasta ca se exagereaza cu subiectu asta si altii au divortat si ceva?. Sa faca copiii sa scapam odata de ea sa nu ne mai streseze presa cu Halep Halep Halep gata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează