SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY 6-2, 6-0 // VIDEO Cristian Tudor Popescu: „Halep e o legendă a tenisului!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 19:54

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe americanca Jennifer Brady (24 de ani, 52 WTA), scor 6-2, 6-0, și s-a calificat în finala turneului de la Dubai. Adversară îi va fi kazaha Elena Rybakina (20 de ani, 19 WTA).

  • Finala de la Dubai dintre Simona Halep și Elena Rybakina va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV DigiSport 2.

A fost un demonstrativ al Simonei Halep. Jennifer Brady, foarte obosită după meciurile crâncene pe care le-a avut până a ajunge aici, în semifinală - le-a scos din turneu pe Muguruza, pe Svitolina și încă o jucătoare puternică - în mod evident Brady nu avea resurse astăzi să facă față unui meci cu Simona. A încercat să lovească tare, decisiv, să termine repede punctele, dar Simona nu a lăsat-o, a angajat-o în schimburi prelungite, cu mingi lungi, care au erodat-o rapid pe Jennifer. Frumoasă atitudinea ei, a americancei care a luptat până la ultima minge”, a spus Cristian Tudor Popescu la TV Digi24. 

+11 FOTO

CTP: „Halep e o legendă a tenisului”

„Cheia victoriilor Simonei în meciul cu Sabalenka și în meciul acesta cu Jennifer Brady este meciul chinuit, lung, câștigat în ultimă-ultimă instanță, la o minge, în tie-break în setul decisiv, cu tunisianca Jabeur. Simona e o mare jucătoare,e o legendă a tenisului și asta s-a văzut în primul meci jucat aici la Dubai, câștigat jucând, să spunem, prost. Asta face diferența. Simona a putut să arate după aceea cu Sabalenka și acum cu Jennifer Brady ce poate, să-și ridice jocul până la nivelul excepțional de astăzi, pentru a câștigat acel meci pe care a fost pe punctul de a-l pierde”, a analizat Cristian Tudor Popescu. 

VIDEO // Rezumatul meciului Halep - Brady

Vezi și:

Ce înseamnă calificarea pentru Simona Halep calificarea în finala de la Dubai: la ce sumă colosală ajunge din tenis și urcare spectaculoasă în cursa pentru Turneul Campioanelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  21 Februarie 2020, 22:28
Postat de flojo pe 21 Februarie 2020, 21:36

Legenda tâmpiților poate! Atunci adevăratele jucătoare de tenis ce sunt?

Ce intelegi tu prin legenda? In intreaga istorie a Romaniei(peste un secol) ,nu am avut o jucatoare mai buna-deci,cred ca putem spune ca este o legenda pt noi Romanii. Nr de ani ,petrecuti in top 10 mondial ,este un lucru foarte rar intalnit-deci si aici putem spune ca vb de o legenda. As mai putea sa iti dau si alte exemple ,dar am impresia ca tot nu vei pricepe.

valyomanid4
valyomanid4  •  21 Februarie 2020, 22:25
Postat de flojo pe 21 Februarie 2020, 21:36

Legenda tâmpiților poate! Atunci adevăratele jucătoare de tenis ce sunt?

Prostovane, o jucatoare care are in palmares 19 turnee, din care DOUA de GS si alte trei finale de GS jucate ,nu poate fi decat o jucatoare adevarata !

catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 Februarie 2020, 21:58

cum adica Simona nu e 'adevarata' ? e falsa sau e virtuala ? Ce vrei sa spui ? Cine e 'adevarata' atunci daca Simona nu e si cine da acest calificativ ? Vreau si eu sa ma lamuresc cine e adevarat si cine nu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează