SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep, interviu pentru englezi înainte de Wimbledon » Detaliul straniu care a calmat-o înainte de finala cu Serena + de ce s-a vaccinat

Simona Halep, campioana de la Wimbledon 2019 // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep, campioana de la Wimbledon 2019 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2021 12:24 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 12:50

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) se pregătește de Wimbledon, primul turneu la care participă după accidentarea de la gambă.

  • Ediția din acest an de la Wimbledon este programată în perioada 28 iunie - 11 iulie 2021.
  • Simona Halep e campioana en-titre. A câștigat turneul în 2019, iar în 2020 competiția nu s-a disputat

Înainte de startul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep a acordat un interviul pentru englezii de la Daily Mail, în care a vorbit despre succesul din finala din 2019, 6-2, 6-2 cu Serena Williams, în doar 56 de minute.

Simona Halep, interviu înainte de Wimbledon: „Sunt mai încrezătoare pe iarbă”

„Nu eram emoționată, deși sunt o persoană emotivă. Eram relaxată în acea dimineață. Am petrecut mult timp uitându-mă pe geam la elicopterele care aterizau pe heliport. A fost ciudat, dar mi-a limpezit mintea și m-a ajutat să nu mă mai gândesc la ceea ce urmează.

Am făcut meciul perfect. Am evoluat contra Serenei în Singapore, unde am jucat rapid și nu i-am dat timp să se așeze bine, și știam că dacă voi face asta, atunci voi avea o șansă.

Am fost încântată. Am avut familia acolo, a fost cea mai frumoasă zi din viața mea”, a spus Simona Halep pentru Daily Mail. 

Acum mă simt mai încrezătoare pe iarbă. Înainte nu mă simțeam bine pentru că nu aveam stabilitate în picioare. Dar acum am avut rezultate bune. Mă simt bine la Londra, îmi place să ies, să mă plimb 
- Simona Halep

Simona Halep explică de ce s-a vaccinat

În februarie 20121, Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului, fiind unul dintre primele nume mari care a făcut acest pas.

„Era important ca oamenii să vadă că trebuie să facem lucruri care sunt bune pentru noi. Am vrut să arăt oamenilor că nu sunt speriată de vaccin. În România sunt mulți oameni care au îndoieli.  

Am primit reacții negative și pozitive. Pe cele negative le-am ignorat și m-am concentrat pe cele pozitive”, a adăugat Halep.

La 16 ani am decis să mă mut singură la București. Erau mai mulți antrenori de tenis acolo și mai parteneri de antrenament mai buni. În 2009 am avut acea operația pe care am făcut-o pentru tenis. După aceea, în 2010, nu eram sigură pe tenisul meu. Aveam o atitudine greșită. Dar totul s-a schimbat la Roma, în 2013, când am ajuns în semifinale și am început să cred în mine 
– Simona Halep

VIDEO Ion Țiriac știe unde suferă Simona Halep în 2021: „Are o singură problemă”

Citește mai multe știri din tenis: 

Simona Halep, în pericol! Miză triplă: ce se întâmplă dacă nu va lua startul la Wimbledon

Simona Halep dezvăluie ce o îngrijorează înainte de Wimbledon: „Mă consumă, mă stoarce de energie, parcă nu mai pot să fiu lucidă pe teren”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
senateo
senateo  •  26 Iunie 2021, 08:06

Simona zice ca a avut curaj si s-a intepat. Cauza avalansei de accidentari din acest an este setul de doze primite cu seringa. Nimeni nu stie cand vor disparea aceste reactii si daca Simona va mai putea juca vreodata intr-un turneu mai mult de 2-3 meciuri. Zice ca e unul din primele nume mari care s-a intepat. Acum dupa ce cariera ei e terminata cu siguranta ca nici un jucator cu scaun la cap nu ii va urma exemplul. Multumim Simona pentru bucuriile ce ni le-ai oferit in cariera ta! Incheiata totusi prematur pe motiv de rna.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează