SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ZHENGZHOU

Simona Halep, decizie de ultim moment: s-a retras de la Zhengzhou » Când va reveni pe teren

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 22:00

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a luat decizia să se retragă de la turneul WTA de la Zhenghzou, care începe lunea viitoare. 

Halep era înscrisă pe lista participantelor, dar și-a schimbat optica după eliminarea de la US Open: ea s-a retras de la competiția la care vor participa nume importante, precum Elina Svitolina, Kiki Bertens, Karolina Pliskova sau Caroline Garcia. 

Decizia e însă una firească. Simona Halep a părăsit New York-ul după înfrângerea cu Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA) și era de așteptat că va apela la o pauză de câteva săptămâni pentru a-și reîncărca în totalitate bateriile după o vară epuizantă. 

În mod normal, Simona Halep va reveni pe teren pe 23 septembrie, în turneul Premier 5 de la Wuhan. Apoi, românca va merge la Beijing, un alt turneu important din segmentul asiatic din calendarul feminin. 

Vezi și: 

Taylor Townsend: „Rafa Nadal a venit la mine și mi-a zis asta după ce am eliminat-o pe Halep”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
adriann_
adriann_  •  05 Septembrie 2019, 14:45
Postat de tennisfan86 pe 05 Septembrie 2019, 09:20

Asa e, prietene, sa "ne lase". Vai steaua noastra de fomisti, aveam aproape zero performante in tenisul feminin pana la Halep. Ea ne-a dus in grupa mondiala la Fed Cup, ea a jucat 5 finale de GS, tot ea a castigat doua. Dar vrei " trei", ca asa e bine, altfel sa ne lase. Altii pe-aici sunt obsedati cu originea ei si cu relatia ei, de parca sa o fereasca Dumnezeu de relatii. Duceti-va inapoi in pestera, ratatilor.

Da ma, ca Virginia Ruzici nici nu castigase RG, Irina Sparlea nici nu le batuse pe surorile Williams etc etc. Halep este indiscutabil cea mai titrata jucatoare nascuta in Romania de pana acum, dar nu e ca si cum pe aici nu s-a mai jucat tenism feminin la cel mai inalt nivel pana la ea.

redbuldog
redbuldog  •  05 Septembrie 2019, 14:36
Postat de Ion Popescu pe 05 Septembrie 2019, 10:01

Pacat ca a fost sters proverbul romanesc cu capra....

Aha aia cu vecinu,ne-am prins..!

ray51
ray51  •  05 Septembrie 2019, 14:24

Pe cand nunta??? Lasa tenisul deocamdata si ocupa-te de rochia de mireasa, de sala de ceremonii, de costumul mirelui, etc.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează