SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, decizie DRASTICĂ: l-a dat afară pe Teo Cercel!

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2020 16:28

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a decis să renunțe la serviciile lui Teo Cercel, preparatorul ei fizic și cel mai vechi om din staff-ul sportivei noastre, chiar înainte de Australian Open 2020.

Simona a fost profund nemulțumită de forma ei fizică de la Adelaide, iar unul dintre principalii vinovați a fost considerat Teo. Conform Fanatik, colaborarea dintre cei doi a luat sfârșit.

Simona Halep, strigăt furios spre lojă la Adelaide: „Am obosit!”

„Spune-i lui Teo că sunt foarte obosită. Am obosit” a strigat Simona Halep înspre Darren Cahill în timpul confruntării cu Ajla Tomljanovic (6-4, 7-5) de la Adelaide, prima din an pentru Halep. Atunci, antrenorul australian, care se afla lângă Teo Cercel, a încercat s-o liniștească pe Simona Halep spunându-i că se află într-o situație normală pentru luna ianuarie.

În 2016, Simona l-a mai concediat o dată pe Teo Cercel, dar lipsa de colaborare dintre cei doi a durat doar o scurtă perioadă de timp.

Simona Halep, decizie DRASTICĂ: l-a dat afară pe Teo Cercel!

Simona Halep alături de Teo Cercel

4 concluzii după eliminarea Simonei Halep

5-3 este raportul dintre semifinalele câștigate și cele pierdute de Simona Halep, 28 de ani, în turneele de Grand Slam. Jucătoarea noastră are două trofee supreme, la Roland Garros și Wimbledon, și ar fi avut șansa să devină una dintre cele 3 jucătoare în activitate cu Grand Slam pe toate suprafețele (hard, zgură, iarbă), după Serena Williams și Maria Sharapova. Dar, și așa, sunt multe lucruri bune. Citește-le AICI. 

Citește și:

Explicațiile lui Artemon Apostu-Efremov, antrenorul Simonei: „Aici s-a făcut diferența”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
argus
argus  •  03 Februarie 2020, 00:37

"...Simona l-a concediat pe Teo Cercel..." o stire! Ce nu-i "in stire" este taman motivul! O scapare sau, nu prea are de-i reprosa? Daca motivul ar fi "oboseala...", atunci "sefa" ar trebui sa mai comcecieze "pe cineva", pe "sefa"! Ea, este cea care decide "cand, cat se antreneaza! Tot Ea, simona este ce care-si face programul plimbarilor, evident "rupand" din orele de antrenament sau de recuperare! Teoria ca "ea il plateste, ea poate sa-l dea afara" este cel putin ridicola! discutia nu este daca are sau nu dreptul sa-si concedieze angajatii, ci, ca a facut-o taman cand a pierdut un meci important, inducand ideea "dac Teo Cercel ma antrena mai bine, castigam..."! Ca a lovit obsesiv in cros "intr-o veselie", Muguruza taxand-o cu winere in lung de linie, ca nu si-a asumat lovituri decisive si ca a nu stiu cata oara nu poate sa inchida un ghem decisiv (serveste sa raman in meci, pentru 5-5 si face break Muguruza) tot Teo Cercel a fost de vina?

267890
267890  •  31 Ianuarie 2020, 19:06

Mai bine lua decizia sa se lase de tenis. Chiar nu-si da seama ca tenisul ei e o caricatura. Si dragilor de la gsp, chiar nu aveti poze cu Halep decat cu gura aia cascata?

518396918348499
Viorica Alexandru  •  31 Ianuarie 2020, 18:06

ce comentarii de vulgare .... ca sa nu mai spun de titlul de doi lei... ...era frumos sa comentati tenis (daca ati sti) nu sa va dati cu parerea despre deciziile unui om care plateste serviciile de care beneficiaza si are dreptul sa ridice pretentii... ...la munca si la scoala ca nu doare...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează