SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, declarația zilei, în conferință, după thriller-ul cu Sofia Kenin: „Cahill mi-a zis că sunt nebună”

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 15:03

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, a urcat în turul III la Australian Open după ce învins-o pe americanca Sofia Kenin, 20 de ani, locul 37 WTA, scor 6-3, 6-7, 6-4. 

  • În turul III,  Simona Halep se va duela Venus Williams, locul 36 WTA, care a trecut de Alizet Cornet, scor 6-3, 4-6, 6-0. Partida se va juca sâmbătă dimineață, organizatorii urmând să anunțe ora de start

La conferința de presă, Simona Halep a dezvăluit ce i-a spus Darren Cahill, fostul său antrenor, după victoria cu Sofia Kenin.

„Tot ce spune el e special pentru mine. Îmi spune multe. Azi am vorbit cu el și mi-a spus că sunt nebună. Știam asta. Dar venind de la el, e mai important. Mereu vorbesc cu el și îmi dă sfaturi bune. Cred că îl voi asculta mereu”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Rezumatul video al meciului Simona HALEP - SOFIA KENIN

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
nightought
nightought  •  18 Ianuarie 2019, 10:00
Postat de tennisfan86 pe 18 Ianuarie 2019, 08:28

Cel mai sinistru comentator. Crapa ficatul in voi de cand preferata voastra blonda a fost prinsa cu substante interzise si a devenit jucatoare de pluton. Nu stiu de care ori SH a fost nominalizata la lovitura zilei sau jucatoarea lunii. Adica WTA si organizatorii de turnee sunt prea prosti sa vada CE "anost" e jocul Simonei, nu? Hai, pastilele si la culcare.

Nu iti bate capul ! Cand vezi comentariile unora ca bazinga sau klauz , nu poti decat sa razi si sa ii compatimesti ! Daca ar avea un gram de obiectivitate ar merita sa intri intr-o discutie cu ei , dar cand ei asteapta urmatorul meci sperand doar la o infrangere a Simonei si o prabusire in clasament , nu poti decat sa ii privesti cu mila ! Intai au sustinut ca nu va lua niciodata un GS ! Simona le-a dat peste nas ! Acum , nu le place jocul ! Abia asteapta prima infrangere ca sa faca o sarbatoare ! Oameni penibili , in care ura e sentimentul dominant !

tennisfan86
tennisfan86  •  18 Ianuarie 2019, 08:28
Postat de bazinga pe 17 Ianuarie 2019, 15:48

Nu esti nebuna,asa esti tu,ca orice sportiva,cu doi neuroni in dotare,esti eventual o killerita a limbii engleza si a tenisului,nimic altceva!!Esti doar o impostoare si o trisoare si o ucigasa cu sange rece a tenisului!Cea mai anosta,plictisitoare si putin spectaculoasa jucatoare de tenis ,o insulta vie la adresa acestui sport si cel mai mincinos number one din istoria tenisului!Vizionarea cap-coada a unui meci al Halapei este un test de rezistenta psihica si o culme a plictisului!TZAKA-PAKA de pe fundul terenului,sa oboseasca adversara,o alerg pana nu mai poate si,poate poate,iese ceva,asta e ""folosofia"" piticaniei!Este ceva oribil si sinistru!Sa se termine odata mascarada asta si babaciunea Uranus Williams sa o spulbere pe piticanie!

Cel mai sinistru comentator. Crapa ficatul in voi de cand preferata voastra blonda a fost prinsa cu substante interzise si a devenit jucatoare de pluton. Nu stiu de care ori SH a fost nominalizata la lovitura zilei sau jucatoarea lunii. Adica WTA si organizatorii de turnee sunt prea prosti sa vada CE "anost" e jocul Simonei, nu? Hai, pastilele si la culcare.

klauz
klauz  •  18 Ianuarie 2019, 07:51

Esti nebuna, intr-adevar, dar mai esti si proasta si mincinoasa. Esti mincinoasa, doar un singur exemplu, pentru ca la Beijing erai umilita de o necunoscuta si nu ai mai putut lua bataie in orgoliul tau de increzuta si te-ai PREFACUT accidentata. Esti proasta, ca te-ai incurcat dupa aia in propriile tale minciuni. Uite ce minciuni ai tras si uite cat de proaste sunt toate aceste minciuni: Minciuna 1. Am facut RMN si am hernie de disc. Antidot minciuna 1: UNDE ai facut "RMN"? CE "doctor" (nume) ti l-a citit si ti-a pus acest "diagnostic"? La ce vertebre ai tu "hernie"? Minciuna 2: dupa 5 zile, alt "doctor" mi-a spus ca "hernia" mea nu se agraveaza niciodata, nu necesita tratament, nu ma impiedica sa joc si trece de la sine. Antidot minciuna 2: care este NUMELE "doctorului"? UNDE te-a "consultat"? Minciuna 3: lucrez pentru "hernie" cu Gelu Cosma, masor minune care aplica tehnica miraculoasa unui arab din Germania. Antidot minciuna 3: asta e un parlit de masor, un nimeni, orice medic stie ca o hernie de disc nu trece cu masaje... DE CE ai dat numele astuia, dar TACI cu privire la NUMELE celor doi presupusi "doctori"? Prostie 1, 2 si 3: Cahill te-a parasit pentru ca l-ai speriat cu ce ai putut face, plecand in pofida faptului ca il plateai regeste. Ai ramas cu Segarceanu, la negru, ca si ala se fereste de tine. Oricand poate veni ancheta peste tine...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează