SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP. Declarații superbe despre Simona Halep după triumful de la Paris: "Poate câștiga și pe iarbă, o luptătoare ca ea nu există!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 18:20

Succesul Simonei Halep de la Roland Garros determină din ce în ce mai multă lume să afirme că liderul mondial din WTA va mai câștiga și alte turnee de Mare Șlem în carieră. 

Sever Dron, fost jucător de Cupa Davis și fostul antrenor al echipei de Fed Cup a României, susține că Simona Halep are forța necesară pentru a câștiga și la Wimbledon, următorul turneu de Mare Șlem, care va începe pe 2 iulie.

Simona Halep e capabilă pe orice suprafață. Chiar și pe iarbă poate să câștige, pentru că o luptătoare ca ea nu există. E numărul 1 mondial, de ani de zile face sferturi, semifinale, finale, a câștigat și Grand Slam și până la urmă a rămas aceeași fată stabilă, la locul ei, fără să și-o ia în cap.

Nu putem decât să fim fericiți că e româncă și că ne-a adus această victorie și a arătat copiilor din România că se poate", a declarat Sever Dron, la Radio Sport Total FM. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
169959210415033
Adrian Dinu  •  13 Iunie 2018, 08:49

Superba poza ! Are o privire de Gladiatoare ! M-am bucurat la fel de mult si la Roma , cand Sarapova a fost batuta de Simona . Atunci ai stiut ca poti invinge pe oricine !

169959210415033
Adrian Dinu  •  13 Iunie 2018, 08:36

Ii doresc Simonei sa castige turneul de la Wimbledon , cu precizarea ca aceste terenuri pe iarba pot deveni f periculoase , in functie de cum sunt intretinute .

nykes
nykes  •  13 Iunie 2018, 04:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează