SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP

Simona Halep despre Daniel Dobre: „Nu am jignit niciodată, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după” + despre revenirea lui Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 12:29

Simona Halep a vorbit la emisiunea Garantat 100%, de la TVR1, despre o eventuală revenire a lui Darren Cahill alături de ea și despre relația cu Daniel Dobre:

„Daniel Dobre este trup şi suflet alături de mine şi de echipa mea. Se tot vorbeşte că nu îi dau credit, că nu i-am dat importanţă. Nu este doar de faţadă, este un om important. Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit. N-am făcut nimic personal niciodată şi nu o voi face. I-am respectat mereu pe oamenii de lângă mine.

Nu am jignit niciodată, doar m-am descărcat, nu a fost frumos (nr. să strige la el în timpul meciurilor), dar mi-am cerut scuze după. Nu sunt dictatoare, sunt naturală şi spun ceea ce simt în momentul respectiv. În anumite momente am nevoie de o energie extra de la ei. 

Treaba este limpede între noi, am convenit ca în momentul în care am nevoie să le spun. Nu ştiu dacă revine Darren. A rămas să vorbim după US Open. Eu îmi doresc foarte mult să revină cu noi în echipă pentru că ne completează foarte bine. Dacă ar veni aş putea fi capabilă să mai câştig Grand Slam-uri. Feeling-ul meu este că da, va reveni. Am încredere că o să vină. Ţin legătura cu Darren Cahill prin telefon. Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi. Am vorbit înainte de fiecare meci la Wimbledon. Am vorbit şi cu domnul Dobre şi împreună am făcut o analiză foarte bună”, a spus Halep, citată de news.ro. 

Prima oară când Daniel Dobre a fost văzut în compania Simonei s-a întâmplat în 2014, în Singapore, la ediția de Turneul Campioanelor la care Halep i-a administrat acel uluitor 6-0, 6-2 Serenei Williams. 

La acel turneu, românca nu mai avea dialog cu Wim Fissette, antrenorul oficial, iar Daniel Dobre i-a fost sfătuior în acele momente. 

Din acel moment, cei doi au păstrat permanent legătura chiar și când Darren Cahill era antrenor. Atunci când Darren nu putea să o însoțească la turnee pe Simona, aceasta apela la Daniel Dobre.

Daniel Dobre și-a câștigat respectul în tenis cu rezultatele Alexandrei Dulgheru. Antrenorul s-a aflat în spatele jucătoarei la succesele de la Varșovia, edițiile 2009 și 2010. Sunt singurele titluri WTA din cariera Alexandrei.

Din martie 2019, după turneul de la Australian Open, Daniel Dobre a devenit oficial antrenorul Simonei Halep.

Citește:

Simona Halep are în continuare probleme, cu o săptămână înainte de US Open » „Trebuie să joace cu durere”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
270335340532718
Rè Ùss  •  19 August 2019, 21:56

Mai Simona, cu tot respectul pentru tine ca sportiv, ai o lipsă gravă de respect față de acest Dobre!! De ce nu ti a permis niciodată acest comportament Daren ????? Pt ca acest dobre nu are coloana vertebrală!! Si nici tu nu Ai!! Esti un om fals și un sportiv uriaș!!! Sufletul oamenilor nu l poti cumpara chiar dacă rămâi 10 ani nr 1 WTA

st.il.
st.il.  •  19 August 2019, 17:46

Nu mai fiți răutăcioși și nu mai vorbiți urât de "mândria noastră națională" căci s-ar putea să i se inflameze iarăși...tendonul !...:)))))))))

lapusneanul
lapusneanul  •  19 August 2019, 17:44
Postat de flojo pe 19 August 2019, 15:05

Parvenită ipocrită! Următoarea "accidentare" când e?

prostea, inca esti frustrat ?..hahaha

Vezi toate comentariile (7)
Comentează