SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, despre modeul din tenisul masculin de la care se inspiră: „Lumea spunea că sunt labilă psihic, acum fac la fel ca el”

Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images +36   FOTO
Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 09:15

Simona Halep, 28 de ani, locul 2 WTA, a vorbit în podcastul BT Talks despre sfaturile primite de la Darren Cahill și despre jucătorul din circuitul masculin la care se raportează cel mai mult.

Halep a mărturisit că încearcă să preia ceva din spiritul de combativitate etalat de Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP), unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile. Totul a plecat după un sfat primit din partea antrenorului Darren Cahill: 

„Eu îl admir pe Nadal pentru că, indiferent ce se întâmplă cu punctul pe care îl joacă, el are aceeaşi atitudine. Adică poate să aibă adversarul 5-0, el luptă, aleargă, chiar dacă nu mai are nicio şansă. Atunci când joacă fiecare punct dă 100%, asta am admirat mereu. El joacă fiecare punct ca şi cum este ultimul din viaţa lui.

Asta ştiu sigur pentru că mi-a spus Darren. Asta am ajuns să fac şi eu după 3-4 ani de muncă împreună cu Darren. Înainte toată lumea spunea că Halep e labilă psihic, cedează, dă meciul, nu se mai gândeşte pentru că nu-i pasă. Dar niciodată nu am intrat pe teren să dau meciul pentru că nu îmi pasă. Dacă nu îmi păsa, nu mai jucam.

Simona Halep, despre modeul din tenisul masculin de la care se inspiră: „Lumea spunea că sunt labilă psihic, acum fac la fel ca el”

Nu mă obligă nimeni să joc tenis, nici azi şi nici înainte. Dar intram într-o frustrare foarte mare şi părea că nu îmi pasă, dar eu de fapt sufeream şi mă blocam şi nu mai puteam să dau randamentul pe care trebuia să-l dau

Accesează pagina episodului de podcast cu Simona Halep și pe site-ul BT Talks!

FOTO. Imagini din cariera Simonei Halep:

+32 FOTO

Citește și alte știri despre Simona Halep. 

Simona Halep, anunț major despre retragere! „Dacă ies din Top 10 WTA, gata, trag pe dreapta”

Simona Halep dezvăluie un moment de cotitură la vestiare cu Serena Williams, în finala Wimbledon: „Atunci mi-am zis: «Ăsta e meciul meu»” + Cine a dominat-o: „Mi-era groază să ies pe teren”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  02 Iunie 2020, 07:47

Mai bine decat tine, nu stie nimeni. Totusi, as vrea sa-mi precizez opinia: multe din raspunsurile tale actuale sunt mici prefabricate la intrebarile standard pe care le pun gazetarii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează