SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, discriminată de colege pentru originile aromâne: „Era singură, izolată!” + detalii neștiute despre rivalitatea cu Sorana Cîrstea și despre operația la sâni

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 10:22

Firicel Tomai, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep înainte ca aceasta să intre în topul mondial, a vorbit despre operația la sâni suferită de fostul lider WTA și despre relația acesteia cu Sorana Cîrstea. 

Antrenorul susține că Simona nu era foarte sigură dacă să se opereze la sâni, însă după un turneu și-a dat seama că e nevoită să facă acest lucru dacă-și dorește performanță.

„Operația a fost condiţia primordială pentru a face performanţă. Am fost la un turneu în Marsilia, de 100.000 de euro şi acolo am văzut că era foarte greu. Era un turneu măricel, ea era obişnuită să joace la cele de 10.000-15.000. Se vedea că nu are nicio şansă. A jucat cu o australiancă, una care nu era grozavă şi nu avea nicio şansă. Trebuia să alerge şi nu putea să se mişte cum trebuie din cauza bustului. Se oprea greu, pleca greu.

În 2008 a avut un moment de panică, îi era teamă. Mi-a scris nişte mesaje şi a hotărât să nu o facă, dar după Marsilia, foarte liniştită, mi-a spus: «Gata! Mă operez!»”, a declarat Firicel Tomai pentru Fanatik.

Simona Halep, discriminată de colege pentru originile aromâne: „Era singură, izolată!” + detalii neștiute despre rivalitatea cu Sorana Cîrstea și despre operația la sâni
Firicel Tomai și Simona Halep

„Fiind machedoancă, Simona era cam singură”

Firicel Tomai a vorbit și despre cum era discriminată Simona pentru originile aromâne.

„Era destul de influenţată de faptul că, fiind machedoancă, era cam singură. Era privită mai distant şi simţea lucrul acesta. Mai ales că ea voia să bată fetele din România, pe astea mai bune şi simţea o mică răceală între ea şi cum se comportau celelalte jucătoare din Bucureşti. Se vedea puţin ţinută la distanţă. Cei din federație i-au interzis să participe la un turneu, au şi sancţionat-o două sau trei săptămâni. Atunci ea spunea că Bucureştiul o izolează puţin, nu i se dă atenţie.

Acest lucru a ambiţionat-o şi se vedea o adversitate între ele până când Simona a ajuns pe locul 1 şi şi-a schimbat viziunea din acest punct de vedere, am şi observat. Şi-a spus «Ok, sunt cea mai bună, sunt locul 1» şi a început să îşi refacă relaţiile cu colegele de generaţie”

...despre rivalitatea dintre Simona și Sorana Cîrstea: „Exista demult, de la junioare această relaţie rece. Chiar la un meci challenger de aici, de la Bucureşti, unde Simona a fost aproape să o bată pe Sorana, au şi apărut discuţii după meci. Niciuna nu voia să piardă, mai ales că atunci Sorana juca puţin mai bine ca Simona, fiind puţin mai mare. Sorana nu concepe să piardă, Simona voia să vină tare din spate să audă lumea de ea, a fost o dispută aprigă”

Vezi și:

VIDEO Scandalos! Moment penibil în tenisul mondial, cu arbitrul Gianluca Moscarella: „Ți-e cald? Ești foarte sexy!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 Octombrie 2019, 12:27
Postat de klauz pe 04 Octombrie 2019, 20:03

Prostane, uite si tu cat de prost esti: eu ziceam de ea ca e o antipatica, o persoana oribila de privit si de avut in preajma, o calamitate pseudo-umana, o prost crescuta, obraznica, limitata, motive bune pentru alte jucatoare de a o izola. Tu nu te-ai referit deloc la aceste argumente, prostu' pu-ii, ci la jocul ei de tenis (care e si ala o catastrofa, urat de privit, tern, sters, tzacanist, la nimereala, cu alergatura si fara talent). Deci ai luat-o pe aratura... Ce viata patetica ai tu, de-i tii la asta evidenta; nici ma-sa, nici tac-su, nu stie cifrele astea cu care tot arunci pe aici. Nu esti numai prost de puti, esti si un limitat incredibil, arunci cu cifrele astea (fara nici o relevanta) de nu multe comentarii incoace, practic doar asta spui... Daca nu erai prost, ajungea sa privesti un meci al halepei, sa vezi cum se chinuie sa se prefaca jucatoare. Nu are talent deloc, dar daca esti prost, cum poti sa discerni asa ceva???

Da tu ce talent ai klauz? In afara de hatereala, mai ai si alte"calitati"? Cu toate defectele si limitele ei, e cea mai importanta jucatoare de tenis din istoria Romaniei ! O lauda Navratilova si Willander, Serena si Bianca, dar o critica un troll de Romania care nici nu stie de care capat se tine o racheta. Da stiu, aia o lauda de complezenta, am mai auzit tampenia asta. Daca e asa de simplu sa te laude lumea tenisului , de ce nu am auzit niciodata complimente similare la adresa Soranei, Irinei, Mihaelei samd ?

518396918348499
Viorica Alexandru  •  05 Octombrie 2019, 10:38

GSP acesta este un articol de cana-can... Rusinos.... O "sapati" pe Simona? Si pe cine sustineti in loc? Pe Firicel? Pe Firfirica? Pe Cirstea? Jenant... O Romanie de invidiat....

1092559504111693
Dumitru Vlad  •  05 Octombrie 2019, 09:29

A iesi cu asemenea articole consider a fi adeptul acestor tipuri de discutii. Putea fi scris simplu neintelegeri Halep -Cristea: s SA SCRI ARTICOL DE SPORT NU DE CANCAN:

Vezi toate comentariile (63)
Comentează