SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT WTA

Simona Halep, după ce a fost comparată cu Naomi Osaka: „Eu nu m-am chinuit ca număr 1 mondial”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 12:13

Simona Halep, locul 2 WTA, 27 de ani, încearcă să revină pe locul 1 WTA, poziție ocupată în prezent de japoneza Naomi Osaka, 21 de ani.

Jurnaliștii nemți de la Eurosport eu făcut o comparație între cele două jucătoare și cum s-au comportat după ce au devenit lider mondial. Simona Halep a recționat și a spus că nu poate fi comparată cu Naomi Osaka.

„Pot spune că nu m-am chinuit după ce am devenit numărul 1 în clasamentul mondial. Anul 2018 a fost mai bun decât 2017. Pentru mine a fost o mare fericire, am fost încântată ca am fost capabilă de o asemenea reuşită.

Nu mă pot compara cu Osaka. Ea are sentimentele ei, total diferite. Eu m-am simţit cu adevărat fericită pe primul loc şi voi fi la fel dacă voi mai ajunge în această poziţie”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport, potrivit Mediafax.

185 de punctesunt între Naomi Osaka (5.967) și Simona Halep (5.782)

Naomi Osaka: „Mi-a trecut glonțul pe la ureche”

Naomi Osaka, liderul WTA, a avut o reacție sinceră la aflarea veștii că Simona Halep (2 WTA) a decis luni să se retragă de la turneul de la Stuttgart.

 „Sper să se însănătoşească. Cred că este afectat şi turneul, pentru că este o jucătoare grozavă pe zgură. Mă influenţează şi pe mine, deoarece era foarte aproape de mine (n. r. - în clasamentul WTA). Mi-a trecut glonţul pe la ureche”, a spus Osaka, potrivit WTA Insider.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Simona Halep a revenit în România, s-a supărat și a plecat în timpul interviului de pe aeroportul Otopeni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
merace
merace  •  25 Aprilie 2019, 17:12

cancan.ro nu se supara ca nu le dati lor asa bijuterii de articole?! :D

bazinga
bazinga  •  25 Aprilie 2019, 14:47

Halep este deja prea vedeta !Obsesia de a deveni number one a macinat-o mult timp!Si acum,este disperata sa redevina nr 1!Problema e sa mai poata!Pe zgura risca sa se autodistruga din punct de vedere fizic,la jocul autodestructiv pe care il practica!Oricand e posibil sa se rupa la raliurile sinucigase pe care le practica!S-o ma tina gleznele si anul aceata ar fi mare minune!La tenisul mediocru si lipsit de imaginatie pa care il practica si la efortul fizic imens pe care il depune,mare lucru sa nu se rupa anul asta!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Aprilie 2019, 12:56

problema care mi se pare acum la Halep e ca nu mia poate gestiona un turneu importanta cap-coada. ori oboseste, ori vesnica problema cu concentrarea. alte jucatoare reusesc sa prinda acea forma de moment in care sa duca un turneu cap-coada, chiar daca apoi urmeaza o perioada lunga de recul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează