SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Serena Williams, reverență supremă în fața Simonei: „Trebuie doar să îți scoți pălăria în fața ei! A fost de necrezut cum a jucat”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 17:22

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon! A trecut în finală de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2. Americanca a vorbit la superlativ despre Simona.

„Simona a jucat excepțional. A fost de necrezut nivelul ei! Când o jucătoare e la acest nivel, trebuie doar să îți scoți pălăria și să o feliciți pentru ceea ce realizează.

Eu mă bucur de acest sport. Îmi place să joc aici. E cu adevărat entuziasmant. Echipa mea e minunată. Le mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-au oferit de-a lungul timpului”, a declarat Serena Williams la final. 

7 victoriiare Serena Williams pe iarba de la Wimbledon în carieră

Vezi și: 

SIMONA HALEP E CAMPIOANĂ LA WIMBLEDON // Halep a dat cea mai mare lovitură financiară a carierei! E aproape de podiumul all-time la bani câștigați

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
observator979
observator979  •  13 Iulie 2019, 23:55

Ana Maria Prodan nu are nici o legatura cu Simona!

observator979
observator979  •  13 Iulie 2019, 21:23

Serena a facut ce trebuia! A recunoscut ca Simona a fost clar mai buna, fara jena! Asta e o campioana care stie sa piarda! Bravo, Serena!

engonga
engonga  •  13 Iulie 2019, 19:28

bazinga mikidiki si restul haterilor ati inteles ma?jos palaria din partea serenei in fata simonei iar voi ciocul mic de azi inainte.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează