SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep e favorită pentru a câștiga încă un trofeu » Vezi aici cum o poți vota pe campioana de la Roland Garros

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 21:49

Simona Halep, 1 WTA, concurează împotriva Petrei Kvitova, Elinei Svitolina și a lui Sloane Stephens pentru distincția de jucătoarea lunii.

Simona, câștigătoarea Marelui Șlem parizian, finalistă la Roma și sfertfinalistă la Madrid, este mare favorită la câștigarea sondajului inițiat de WTA.com.

Ce au făcut contracandidatele

Petra Kvitova a câștigat turneele de la Praga și Madrid, dar a fost eliminată în turul 3 de la Roland Garros.

Elina Svitolina a pierdut în turul secund la Madrid, a câștigat turneul de la Roma după o finală cu Simona Halep, și a fost eliminată în turul 3 de la Roland Garros.

Sloane Stephens nu a avut performanțe notabile înainte de Roland Garros, însă a fost aproape să îi fure primul trofeu de Mare Șlem Simona Halep.

Intră AICI pentru a vota în sondajul WTA!

Vezi și

 Cum arată drumul Simonei Halep de la speranță la legendă: 10 ani de voință, dubii și triumf » Cele mai importante momente ale carierei

Un nou contract semnat de Simona Halep » Cu ce brand a semnat liderul WTA

FOTO București, noul New York » Mesaje uriașe de felicitare pentru campioana de la Roland Garros au împânzit Capitala

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1686525761599040
Mario Durm  •  13 Iunie 2018, 01:00

"Halep e all-in şi ne lasă să vedem totul. Ştim cât de greu a fost drumul său, pentru că de-a lungul anilor am văzut-o în ochii ei şi am auzit-o în cuvintele ei. La Paris, în sfârşit, am putut să fim părtaşi la descătuşarea ei şi la bucuria ei. Pentru unii dintre noi care ne aflam acolo, a meritat toată călătoria". /// Ce scriu altii despre Simona, iar noi ne permitem sa o judecam. Poporul asta nu merita nimic! Punct!

th3dog
th3dog  •  13 Iunie 2018, 00:09
Postat de observator979 pe 12 Iunie 2018, 22:19

Simona a luat titlul la Roland Garros dupa sferturi la Madrid si finala la Roma in luna mai 2018, deci e cel mai firesc sa fie desemnata jucatoarea lunii mai, la mare distanta! Dar Kvitova mi se pare o mai tare candidata la Wimbledon, decat alte jucatoare (desi Simona cred ca e prima favorita) fiindca e in mare revenire de forma. Wozniacki nu aratat mai nimic la Paris, Muguruza a mers bine dar a clacat tare cu Simona, iar Svitolina s-a oprit brusc cu Kasatkina in optimi, desi era favorita in meci... HAI SIMONA!

Svitolina a pierdut cu Buzarnescu... Acest sondaj e fara sens, numai una poate sa-l castige si aceea este Simo

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Iunie 2018, 23:15

e jucatoarea lunii fara sa fie votata e nici un roman. e indecent sa alegi alta jucatoare ca jucatoarea lunii. poate doar tihi sa voteze altceva.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează