TENIS  ·  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - ELENA RYBAKINA // CTP, avertisment pentru Simona: „Mingea pleacă din racheta ei ca din praștie. E cel mai greu adversar”

Sambata, 22 Februarie, 10:57

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat jocul Elenei Rybakina (20 de ani, 19 WTA), înaintea finalei pe care Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) o va disputa împotriva jucătoarei din Kazahstan.

  • Halep joacă astăzi cu Rybakina, în finala de la WTA Dubai. Partida va începe la ora 17:00 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO. 

„Rybakina este o combinație foarte periculoasă. Este o Sabalenka cu cap! Este o jucătoare care are o maturitate surprinzătoare pentru vârsta sa. Are un joc cerebral. Lovește foarte tare, fără răcnetele de război ale Sabalenkăi. Mingea pleacă din racheta ei ca din praștie, în special de pe dreapta.

Rybakina reprezintă cel mai greu adversar al Simonei de la Dubai și cred că va fi un meci foarte intens și foarte frumos. Simte terenul, simte tactic meciul. Asta arată o inteligență și o maturitate în joc remarcabile. Nu mi s-a părut deloc emotivă”, a declarat CTP, conform TV Digi Sport.

Elena Rybakina // foto: Getty

19-17este raportul dintre finalele câștigate și cele pierdute de Simona Halep în carieră

1.40este cota Simonei pentru câștigarea trofeului; 3.05 este cota Elenei Rybakina

VEZI ȘI:Era închis nevinovat, în timp ce adevăratul criminal a rămas liber și a continuat să ucidă. De ce a recunoscut că a violat și ucis o fetiță de 13 ani, 20 de ani a stat în pușcărie

Libertatea

Comentarii (16)

Behehe Papu  •  23 Februarie 2020, 10:44

„Mingea pleacă din racheta ei ca din........pușcă”!. Așa să fie, dar eu am observat altceva. Condiția fizică a Simonei e pe locul 2 de când pupicii cu iubițelul sunt pe locul 1 ! Simona trebuie să aleagă, ori tenis de performanță, ori iubițel.

Alina Bordeanu  •  23 Februarie 2020, 01:24

Cum e, hater frustrat, acum îți e rău că a câștigat Simona, cred ca zaci la pat

adwd  •  22 Februarie 2020, 16:31
Postat de 267890 pe 22 Februarie 2020, 15:41

Nimeni nu rezista la urletele lu Halep. Baga groaza in toate. Urlete, un joc plat, fara actiune, fara riscuri, respinge tot si las-o pe ea sa greseasca, alergare furibunda, e adevarat loveste bine din alergare asta fiind singurul merit al ei, asta e Halep. Un antitenis total.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1