SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

Simona Halep, eliminată de la WTA Adelaide » Aryna Sabalenka, cuvinte superbe despre Halep: „Și la 5-0 mă așteptam să revină, e o mare luptătoare”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 09:25

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului WTA de la Adelaide. Halep a pierdut în minimum de seturi, scor 4-6, 2-6, părăsind prematur prima competiție oficială a sa din 2020.  

Sabalenka a dominat-o autoritar pe Halep, bielorusa conducând la un moment dat cu 6-4 și 5-0. Chiar și în aceste condiții, Sabalenka a spus la finalul meciului că se aștepta în orice moment la o revenire pe tabelă a româncei. 

„A fost un meci foarte greu, Simona a jucat bine. Am rămas concentrată pe ce aveam de făcut, am trăit momentul, nu m-am gândit la alte lucruri. A fost grozav că au venit atâția spectatori să ne urmărească și le mulțumesc pentru asta.  

Știam că ea va lupta până la final, nu contează care era scorul. Când conduceam cu 5-0, mă așteptam, într-un fel, că ea va încerca să facă tot ce e posibil pentru a reveni în meci. Nu am fost dezamăgită că am pierdut apoi două game-uri la rând. Asta m-a ajutat să rămân în meci și să nu-mi pierd concentrarea. 

Sunt fericită pentru această victorie, mai ales că vine împotriva unei mari luptătoare, așa cum e Simona Halep”, a declarat Sabalenka, potrivit site-ului oficial al WTA. 

Sabalenka a bifat prima victorie a carierei în fața Simonei Halep. Reprezentanta noastră câștigase primele două dueluri directe. Rezumatul meciului de la Adelaide, mai jos: 

VIDEO // Rezumat Simona Halep - Aryna Sabalenka: 

Vezi și:

Simona Halep, spulberată de Aryna Sabalenka la WTA Adelaide! Bielorusa a câștigat 7 gameuri consecutive

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
347655969058390
Ion Popescu  •  17 Ianuarie 2020, 15:27

Sfarsit de drum pentru Sabalenka la Adelaide. A fost eliminata in doua seturi.

347655969058390
Ion Popescu  •  16 Ianuarie 2020, 17:08

Sabalenka are o inaltime de 1,82 m si o greutate de 80 kg, picioare ca doua turnuri si brate ca doua tevi de tun. A fost greu pentru mica noastra ciocarlie !

2645884922135752
Craciun Ovidiu  •  16 Ianuarie 2020, 17:07

Bine , bine. O vreti stearsa pe Halep din tenis, ca nu-i de nasul vostru...Si o urati degeaba. Ca joaca numai pe banii ei,pe meritulEI Propriu! Din simplu talent! Si voi nu pupati nimic. Si?Ia . Sa-mi explicati, asa. Pe cine puneti in loc? Aveti macar o singura varianta? Care? Cine? Nu e absolut nimeni... Vid, zero barat!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează