SPORTURI  »  TENIS  »  ITF BIARRITZ

Simona Halep, eliminată în semifinalele de la Biarritz

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2010 00:00

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului ITF de la Biarritz (Franţa), turneu dotat cu premii în valoare de 100.000 de dolari.

 

Românca, favorită numărul cinci, a fost învinsă de australianca Sophie Ferguson, cap de serie numărul opt, cu 3-6, 7-5, 6-2. Pentru performanţa reuşită, Simona Halep va primi 70 de puncte WTA datorită cărora la începutul săptămînii viitoarea va intra în primele 100 de jucătoare ale lumii.

La dublu, Monica Niculescu şi Lourdes Dominguez-Lino (România/Spania), favorite doi, vor juca în finală împotriva principalelor favorite, Sharon Fichman/Julia Goerges (Canada/Germania).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează