SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA DOHA

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // Reacție de mare campioană a Simonei Halep după un meci fabulos: „Mi-am spus să nu mai cedez încă o dată”

Simona Halep s-a calificat din nou în finala turneului de la Doha
Simona Halep s-a calificat din nou în finala turneului de la Doha

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 17:50

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în finala de la Doha după ce a învins-o pe Elina Svitolina (7 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-4. Sportiva noastră e bucuroasă că a avut o revenire incredibilă, fiind condusă în decisiv 1-4. 

  • Finala de la Doha se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe DigiSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Halep o va înfrunta pe Elise Mertens (21 WTA), care a învins-o în semifinale pe Angelique Kerber (6 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1.

VIDEO + FOTO Revenire INCREDIBILĂ pentru Halep! A fost condusă 4-1 în decisiv, dar a întors meciul și joacă FINALA de la Doha

Nu am renunțat niciodată. Mi-am spus să nu mai cedez încă o dată în fața ei. E o adversară foarte puternică. Cred că e cel mai bun meci al meu de până acum.

Sunt bucuroasă că n-am simțit oboseala și nu am renunțat până la capăt.

Am amintiri grozave de la acest turneu. E extraordinar să joc din nou pentru trofeu. Le mulțumesc fanilor pentru susținere”, a zis Simona Halep după meci. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
ray51
ray51  •  16 Februarie 2019, 09:31

In sfarsit mi-ai dat incredere ca poti castiga meciul. E ceva invexplicabil. Desi erai condusa in decisiv, ma uitam la chipul tau, la miscarile tale si mi-am zis ... Simona va invinge. Asa a fost. Felicitari si la cat mai multe meciuri bune si foarte bune.

magic4ever
magic4ever  •  16 Februarie 2019, 01:11

Felicitari Simona Halep!

merace
merace  •  15 Februarie 2019, 19:20

Kerber-Mertens 1-1 la seturi. Se joaca set decisiv.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează