SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA DOHA

SIMONA HALEP - ELINA SVITOLINA // VIDEO Puncte de AUR reușite de Halep în meciul cu Svitolina! Site-ul WTA exultă: „E de pe altă planetă”

Simona Halep în finală la Doha FOTO: Reuters
Simona Halep în finală la Doha FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 18:00

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în finala de la Doha, după ce a învins-o pe Elina Svitolina (7 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-4. Sportiva noastră a impresionat pe toată lumea datorită revenirii incredibile, fiind condusă în decisiv, 1-4.

  • Finala de la Doha se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe DigiSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Halep o va înfrunta pe Elise Mertens (21 WTA), care a învins-o în semifinale pe Angelique Kerber (6 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1.

„Din afara planetei” e reacția pe care a avut-o pagina de Twitter a WTA după punctul de 40-0 din ultimul game al meciului. Prestația Simonei a uimit pe toată lumea, fiind o adevărată demonstrație de forță.

N-a fost singurul punct al meciului care i-a impresionat pe cei de la WTA. A mai fost unul în decisiv, la 1-4, când Svitolina avea minge de break. A fost unul dintre punctele care au ținut-o pe Halep în meci. 

Reacție de mare campioană a Simonei Halep după un meci fabulos: „Mi-am spus să nu mai cedez încă o dată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
10153756765562943
Stefan Iuliu  •  16 Februarie 2019, 09:29

Sa mai crezi in tine cand nimeni nu o mai face, uneori, nici macar tu insati….Asta o fac doar marii campioni si, cam de aici, se face diferenta. Ce face fata asta a noastra e cam singurul motiv real de bucurie sincera si generala. Pentru o tara intreaga macinata de coruptie, hotie, dezbinare, demagogie politica si nepasare la adresa omului simplu si onest. Tine inca in viata demnitatea si speranta. Speranta ca se poate si altfel. Bravo, Simona ! Mertens vine dupa un esec in Fed Cup, cu echipa Frantei, cu doua infrangeri in doua seturi la Cornet si Garcia. Totusi, la Doha a pierdut doar un set, in semifinala cu Kerber. Primul meci care a “intins-o” cu adevarat in acest turneu. Moralul nu pare sa-i fie foarte afectat si atingerea finalei de aici e deja o performanta in sine pentru ea. Cu un fizic bun pentru tenis, brate lungi, alonja favorabila pentru jocul de fundul terenului, Mertens nu iubeste, insa, prea mult schimburile lungi. Pare ca vrea inchiderea mai rapida a punctului. Prefera de multe ori sa “impuste” lovitura, in defavoarea unui rally pentru care nu prea arata rabdare si tenacitate. Aici pare sa fie una din cheile finalei. Cealalta e legata de serviciul puternic. Daca Simona reuseste o zi buna la retur si lungeste cu rabdare si inteligenta schimburile de mingi, finala devine mult mai accesibila.

dudulici
dudulici  •  16 Februarie 2019, 08:12

Asa este!De atunci nu s-a mai vazut tenis romanesc de mare calitate.Fata asta este cea mai buna din lume,de 5 ani in top 5(niciuna nu a mai fost asa,nici macar Serena care se tot retragea pentru curele de ***!).Dar,cat despre Nastase,te-a cam lasar memoria SIMILICA!Pe americanul ala enervant il chema Stan Smith,nu cum ii zici tu!Si ne-a facut viata amara si noua si lui Ilie ani de zile.Ii lua finalele la Wimbledon si l-a rupt in finalele de Cupa Davis.Dar a reusit Ilie sa-l ingenuncheze in finala Turneului Campionilor de la Barcelona,de l-a batut de s-a lasat de tenis lunganul,dupa aceea.Si inca ceva,Nastase era la ora aceea numarul 1 mondial,nu Smith!A fost primul numar 1 mondial din istorie!Pacat ca acum a ajuns un clovn,asa cum a ajuns si Hagi!Mari sportivi,giganti,dar fara creier si au ajuns de rasul lumii,unul cu femeile si bautura,celalalt cu fiul lui lipsit de talent pentru care se cearta cu toata lumea,ajungand penibil!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

673474022797724
Simi Bidilean  •  16 Februarie 2019, 04:45

BRAVO SIMONA . NU AM MAI SIMTIT ASEMENEA MOMENTE DIN TENIS ,DIN ANI 70 - ATUNCI MARELE NOSTRU NASTASE INVINGEA NAMBAR 1 MONDIAL -IAN SMIT AMERICA DOMINA ATUNCI TENISUL .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close