SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // Belgianca nu se teme: „Am mai bătut-o pe Halep! Sunt pregătită de bătălie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2020 14:06

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) și Elise Mertens (24 de ani, 17 WTA) joacă duminică spre luni, de la ora 02:00, în optimile de finală de la Australian Open. Belgianca este extrem de încrezătoare înaintea partidei.

  • Meciul dintre Halep și Mertens va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport 1 și Eurosport HD.

„Am bătut-o în ultimul meci direct, cel jucat la Doha. Acum simt că sunt într-o formă foarte bună, dar știu că Halep e obișnuită să joace în fazele superioare la turneele de Mare Șlem. Trebuie să fiu pregătită pentru o bătălie grozavă. Va depinde doar de mine.  

Nu știu dacă voi putea transforma abilitățile mele de dublu într-un avantaj. E adevărat, mă ajută mult când urc la fileu, dar Bellis a reușit să mă paseze de câteva ori. Oricum, e important să încerc asta. Nu voi avea nimic de pierdut!”, a declarat Elise Mertens conform Lesoir.

Mertens: „Australian Open mi se potrivește”

Australian Open este turneul favorit al lui Mertens. Cea mai bună performanță la un turneu de Mare Șlem a fost atinsă în 2018, pe hard-ul australian. 

„Sunt încă o dată printre ultimele 16 jucătoare la un turneu de Mare Șlem. E ceva special. Australian Open a fost mereu un loc special pentru mine, chiar dacă sunt doar la a treia participare. Suprafața mi se potrivește perfect, nu e foarte rapidă. Asta mă ajută să îmi construiesc jocul așa cum vreau. Am muncit din greu în această iarnă, poate așa se explică forma bună. Sper să o țin tot așa”, și-a expus Mertens atuurile.

VIDEO // Rezumatul ultimului meci direct dintre Halep și Mertens

Vezi și:

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Halep, la un meci de top 4 all-time la bani câștigați! Cine sunt jucătoarele de pe podium

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
bazinga
bazinga  •  26 Ianuarie 2020, 21:10

....daca asa crezi tu ca ma iei in balon....hai,fie asa cum zici tu....si un lup mancat de oaie!

valyomanid4
valyomanid4  •  26 Ianuarie 2020, 20:39
Postat de bazinga pe 26 Ianuarie 2020, 19:19

De unde ai dedus tu ca sunt o EA si nu un EL?Te-ai inselat....Stai tu linistit,nu te pune cu un cotoi batran si tarshit prin viata ca mine...putin deraiat,ok....iar cine ma ia in serios e mai LOCO decat mine!Te-ai prins?

Nu am cum sa te iau in seama, doar te iau in balon cand vad ca iti joaca feste singurul neuron functional..:))

bazinga
bazinga  •  26 Ianuarie 2020, 19:19
Postat de valyomanid4 pe 26 Ianuarie 2020, 19:17

Nebunatica mica, mereu aduci vorba de Toni, esti geloasa ? :))Simona are iubit si tu esti neglijata :)))

De unde ai dedus tu ca sunt o EA si nu un EL?Te-ai inselat....Stai tu linistit,nu te pune cu un cotoi batran si tarshit prin viata ca mine...putin deraiat,ok....iar cine ma ia in serios e mai LOCO decat mine!Te-ai prins?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează