SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // Cristian Tudor Popescu iese la atac după finala de la Doha: „A fost un truc, o prefăcătorie!”

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 20:22

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat finala de la Doha, pierdută de Simona Halep, 3 WTA, în fața belgiencei Elise Mertens, 21 WTA, scor 6-3, 4-6, 3-6. 

CTP pune sub semnul îndoielii time-out-ul medical solicitat de Mertens la începutul setului secund, în momentul în care era condusă de Halep cu 3-6, 0-2. 

Meciul s-a întors în urma unui truc al lui Mertens, e legal, la 2-0 în setul 2 pentru Simona, Mertens a cerut pauză de vestiar, în mod evident a fost o prefăcătorie, nu avea nimic la spate aşa cum pretindea. A venit de la vestiar foarte repede şi a jucat foarte bine după aceea.

Astfel de momente trebuie gestionate în tenis. Simona nu a reuşit să revină după acea întrerupere”, a spus CTP. 

„Sper să nu fie legat de spate”

Totodată, CTP și-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a Simonei Halep. Românca a fost vizibil măcinată de probleme fizice în setul decisiv. 

„Mă îngrijorează cel mai tare nu că a pierdut Simona, ci că în ultimele 3-4 game-uri a dat semne clare de probleme fizice pe piciorul stâng şi asta sper să nu fie legat de spate, coloană, de sciatic, pentru că asta i-ar afecta încrederea.

Am văzut că a fost mai puţin dinamică decât de obicei. Important e să vedem ce problemă fizică are”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24. 

Vezi și: FOTO + VIDEO Halep pierde incredibil finala de la Doha cu Elise Mertens, doborâtă de probleme fizice

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
522906687858661
Nicolae Dumitru  •  17 Februarie 2019, 12:48

Crispatul ăsta de CTP se pricepe la tenis??? Păi dacă Simona a spus că a fost absolut legal ce a făcut rivala ei, ce se mai bagă și ăsta c***???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  17 Februarie 2019, 12:17

Daca regulamentul permite, kakaia prabliema,tavarisci?Toate jucatoarele-inclusiv Simona-au uzat de acest drept!Mai ales intr-o finala, unde miza poate provoca crispare si combinata cu efortul suplimentar, pot apare contracturi musculare!Imi amintesc ca si Rafael Nadal din cauza unei contracturi, nu mai putea sa indoaie degetul aratator si sa tina racheta in mana!

2322638604434715
Barta Robert  •  17 Februarie 2019, 07:02
Postat de alfabetta pe 16 Februarie 2019, 22:36

Am citit comentariul lui CTP, în care zice că Elise Mertens NU avea nimic şi s-a dat bolnavă iar Simonica nostră şciopăta, se lupta cu isciatică dar nu se plângea. Se pare că acest CTP este şi doctor . Probabil are diplomă de doftor luată la Priştiana. Ps. acum câteva ore domnişoara Simona a declarat că este în stare perfectă . ?!?!?!

Hey, alfabetta... din cauza lui Simona stie si un strain ca suntem pe harta. Mor pe astia viteji care, daca Simona castiga, o pupa-n dos pana raman fara buze iar cand pierde o ataca miseleste. 1. Simona a facut la turneul asta cel mai bun tenis al ei de foarte mult timp. 2. Lovituri care de care mai spectaculoase, mai ales cateva cu reverul in lung de linie, marca inregistrsta. 3. Cati bani ai tu alfabetta? Ea are 23 de milioane de euro din castiguri la tenis. 4. Cat sport faci tu alfabetta? Eu fac pariu ca esti genul sla de om care sta in spatele calculatorului si vorbeste ca sa nu se plictiseasca. 5. Mertens a trisat cu timeout-ul medical. Tu ai idee cat te poate scoate din ritm o intrerupere? Nu. Pentru ca sigur esti un tocilar care mananca pe tastatura. Asa ca pentru toti haterii care imediat incep cu jignirile si atacurile la adresa Simonei, nu va pot spune decat atat...din cauza ei Romania e pe harta si este cu adevarat o jucatoare de tenis si un sportiv care stie ce vrea si lupta pentru asta.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează