SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // FOTO Derapaj al românilor la adresa lui Elise Mertens după finala cu Simona Halep: „Ești o trișoare, să te pască artrita!”

Elise Mertens // FOTO: Reuters +3   FOTO
Elise Mertens // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 23:05

Elise Mertens, 21 WTA, a învins-o sâmbătă pe Simona Halep, 3 WTA, în finala turneului de categorie Premier de la Doha, scor 3-6, 6-4, 6-3, după două ore și șase minute de joc. 

Gestul belgiencei de a recurge la un medical time-out în setul secund, la scorul de 3-6, 0-2, a fost taxat aspru de fanii români ai Simonei Halep, care au atacat-o pe Mertens pe contul ei de Facebook. Aceștia au folosit inclusiv unele derapaje la adresa jucătoarei din Belgia. 

„Ești o trișoare” sau „Ai o atitudine dezgustătoare” au fost doar câteva dintre replicile dure primite de Mertens pe pagina ei de Facebook. 

„Meciul s-a întors în urma unui truc al lui Mertens, e legal, la 2-0 în setul 2 pentru Simona, Mertens a cerut pauză de vestiar, în mod evident a fost o prefăcătorie, nu avea nimic la spate aşa cum pretindea. A venit de la vestiar foarte repede şi a jucat foarte bine după aceea.

Astfel de momente trebuie gestionate în tenis. Simona nu a reuşit să revină după acea întrerupere” Cristian Tudor Popescu, la Digi24

Vezi și: Trei semne de întrebare după înfrângerea lui Halep cu Mertens: de la problemele fizice până la relația cu Van Cleemput + o posibilă problemă în finale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
mosvasile
mosvasile  •  17 Februarie 2019, 16:24

Nu nene!Simona a pierdut pentru ca si-a uitat acasa primul serviciu!Si fara ala,a trebuit sa alerge si sa tot alerge,pana...Iar cat o priveste pe Mertens?Kakaia prabliem,tavarisci?Pauza medicala e regulamentara,la care au apelat multe jucatoare,inclusiv Simona!

caminero
caminero  •  17 Februarie 2019, 14:26
Postat de petrov_78 pe 17 Februarie 2019, 08:36

Vreti sa dispara trisorii din tenis? Eliminati atunci timeout-ul. Simte ca nu mai poate sa joace sau se da lovit/lovita, atunci la revedere, castiga adversarul/adversara prin abandon.

Dap, e singura soluție corectă. Altfel, de ce să nu oprim și o cursă de 10.000 de metri sau de maraton dacă un gigel se simte depășit de situație? Stă toată lumea pe loc, bate pasul piticului în cerc, pînă ce bolnavul își revine ...

robby73
robby73  •  17 Februarie 2019, 12:09
Postat de dinamo_fan pe 17 Februarie 2019, 11:50

in loc sa ne gandim cum sa-i oprim pe aia care cer o pauza de 5 minute fie ca au sau nu au probleme (o pauza regulamentara), mai bine ne gandim cum de o jucatoare ca Halep ar putea sa fie data peste cap din asa ceva. daca o pauza de 5 minute iti intoarce jocul pe dos, nuaice cauta in tennis, fiecare adversara ar trebui sa ceara asa ceva contra ta. In competitie se profita de slabiciunile adversarei, daca adversara e intr-atat de labila psihic incat sa piarda un meci controlat autoritar din asa ceva, e o slabiciune ca orice alta la nvel fizic sau tehnico-tactic. Maine o sa acuzam adversarele Simonei ca se uita urat la ea si o scot din ritm. Can era Sharapova nu era bina ca urla, ca era Wozniaki nu era bine ca se lua i gura cu arbitrul, Mertens a facut o pauza medicala...hai sa fim seriosi, problema e la Halep, o jucatoare excelenta fizic dar cu un psihic de roman get-beget.

La AO 2018, Halep a dat multe jucătoare cu intervențiile medicale peste cap. De asta nu își amintesc fani ei? Problemele cu "glezna" apăreau tot când adversarele aveau un run. Ciudat!!!! În finală a avut ea un run și a fost oprită de Wozniak! Așa e in tenis. În handbal, baschet sau alte sporturi, nu se plânge nimeni și e același lucru. Atâta timp cât e permis, nu înțeleg de ce ne plângem.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close