SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // Simona Halep, așa cum nu ai mai văzut-o! Dialog cu reporterul român prezent la Doha: „Dacă voi trimite asta, o s-o dea la televizor”

Simona Halep n-a fost foarte afectată după finala pierdută la Doha
Simona Halep n-a fost foarte afectată după finala pierdută la Doha

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 11:38

Simona Halep, locul 3 WTA, a pierdut dramatic finala de la Doha în fața lui Elise Mertens, locul 21 WTA, scor 6-3, 4-6, 3-6, după un meci care a durat două ore și șase minute.

Totuși, la finalul meciului, Simona a avut puterea să glumească la microfonul TV Digi Sport. A glumit cu reporterul Gabriel Morariu, care tocmai se pregătea să îi ia un interviu

Pusă pe șotii, Simona chiar a uitat întrebarea pe care i-a adresat-o jurnalistul, așa că l-a rugat pe acesta să o repete.

Reporter: Simona, cum te simți? Au trecut foarte puține momente de când s-a terminat finala.
Simona Halep: Te-ai îmbrăcat la costum pentru că a fost finala?
Reporter: Păi, nu m-am îmbrăcat la costum și la Ostrava (n.r. la Fed Cup)?
Simona Halep: Ba da, dar ieri nu te-ai îmbrăcat la costum. Mai repetă o dată întrebarea, te rog!
Reporter: Dacă voi trimite asta, o s-o dea la televizor. 
Simona Halep: Să o dea...

Vezi și:Halep pierde incredibil finala de la Doha cu Elise Mertens, doborâtă de probleme fizice

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
observator979
observator979  •  17 Februarie 2019, 20:00
Postat de Florea Virgil pe 17 Februarie 2019, 14:48

Sunt cel puțin două finale pe care Simona le-a pierdut datorită unui articol prost din regulamentul WTA.Se știe că un sportiv ajunge la un ritm competițional cu mari eforturi iar pe timpul unui meci, dozarea efortului este una din chei. „Ruperea” acestei chei este una din strategiile nesportive pe care unii le practică, tocmai în vederea stopării avantajului creat de adversar înăuntrul unui ritm susținut de întregul corp. Pauza adversarului în aceste condiții vine să-l încyrce, la propriu, nicidecum să-l refacă fizic pe cel ce o solicită. Deci pauza este nu pentru condiții medicale ci pentru stoparea ritmului advrsarului. Cred că WTA va trebui să inteerbincă și să modifice regulamentul.

Nu cred ca e nevoie sa se schimbe regulamentul. Poate cineva chiar nu se simte bine. Nu poti sa dovedesti ca jucatorul care cere intrerupere medicala nu are probleme. E o masura pentru ca jucatorii afectati de efort sa poata reveni in joc.

400062504145101
Vyly Chiru  •  17 Februarie 2019, 17:23

Nui nimic ,felicitari pentru prestatia ta minunata si mult succes mai departe.

400062504145101
Vyly Chiru  •  17 Februarie 2019, 17:21

Felicitari pentru prestatia de la Doha si mult succes la celelalte competitii ,

Vezi toate comentariile (6)
Comentează