SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

"Simona Halep este mult prea puternică pentru noi!" » Odă din partea unei jucătoare de TOP 10 + Care e marele atu al româncei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 10:47

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este lăudată de Karolina Pliskova (7 WTA). Cehoaica este una dintre cele mai bune prietene ale liderului WTA. 

"Simona a fost în spatele meu în urmă cu un an sau doi. Acum este cea mai constantă jucătoare din circuitul feminin. Are rezultate excelente la turneele mari, a câștigat și la Roland Garros. Chiar și când nu câștigă, ajunge în fazele superioare ale turneelor de Mare Șlem. Ea nu se descurcă bine doar la un turneu. Se descurcă bine la nouă din zece. Din acest motiv este acolo unde este!

Ea nu are turnee proaste, nu îți face niciun meci cadou. Din acest motiv este pe primul loc. Luptă mereu până la capăt. Are perioade în care este mult prea puternică pentru noi, celelalte jucătoare. Pentru Simona, toate săptămânile din circuit sunt grozave", a declarat Pliskova.

Pliskova are un final excelent de sezon. A ajuns în sferturile de finală de la US Open și s-a impus în primul turneu de pe tărâmul asiatic, cel de la Tokyo.

Vezi și: Simona Halep debutează la Wuhan, dar e cu gândul în altă parte: "Sunt nerăbdătoare! Abia aștept să înceapă"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
merace
merace  •  25 Septembrie 2018, 16:10
Postat de mosvasile pe 25 Septembrie 2018, 14:33

Mdaa!Daca trece de Cibulkova-desi nu cred-stai s-o vedem cu Kasatkina!Cu ambele are palmares negativ,dar nu asta ar fi o problema!Simona anul asta, a trecut greu de primele doua-trei tururi!Adica tocmai cu jucatoare din afara Top10!

In 2018, din 13 turnee disputate, Simona a ajuns cel putin in sferturi la 10 turnee, astfel: sferturi la Madrid si Stuttgart, semifinale la Indian Wells si Qatar, finale pierdute la Roma, Cincinnati si Australian Open, si finale castigate la Roland Garros, Montreal si Shenzhen! In rest, doar la US Open a iesit din primul tur, la Miami a iesit in turul 2, iar la Wimbledon in turul 3. Comparati cu celelelalte: https://en.wikipedia.org/wiki/2018_WTA_Finals#Singles

mosvasile
mosvasile  •  25 Septembrie 2018, 14:33

Mdaa!Daca trece de Cibulkova-desi nu cred-stai s-o vedem cu Kasatkina!Cu ambele are palmares negativ,dar nu asta ar fi o problema!Simona anul asta, a trecut greu de primele doua-trei tururi!Adica tocmai cu jucatoare din afara Top10!

merace
merace  •  25 Septembrie 2018, 12:29

Platiti sunt mai degraba cei care vorbesc de rau pe cineva... Daca o fac pe gratis, e si mai trist pentru ei...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează