SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD // VIDEO 3 lovituri paralizante: Bouchard nu a avut reacție!

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 14:46

Halep - Bouchard // Simona Halep, locul 2 WTA, a trecut azi de canadianca Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, în turul II al turneului Premier 5 de la Dubai, scor 7-6 (4), 6-4. (Detalii AICI)

  • În optimile competiției, Simona Halep va da peste ucraineanca Lesia Tsurenko, 29 de ani, 23 WTA, care a învins-o azi pe chinezoaica Lin Zhu, 25 de ani, 107 WTA, scor 6-4, 6-7 (5), 6-3. Partida dintre Halep și Tsurenko se joacă miercuri, la o oră ce va fi anunțată ulterior (Detalii AICI)

Halep a avut lovituri foarte bune și precise, cu care a pus-o în dificultate pe Bouchard. A reușit și două puncte formidabile, pe care le-a câștigat grație unor lovituri de mare campioană.

1. La 2-1 pentru ea, locul 2 WTA a trimis o lovitură de forehand perfectă, în colțul terenului, la care Bouchard nu a mai ajuns.

2. Apoi, la 4-2, Simona a mai avut o lovitură de excepție. Bouchard a atacat și a venit la fileu, dar jucătoarea noastră s-a apărat foarte bine și a trimis un passing în lung de linie perfect, mingea trecând pe lângă adversară.

3. Și în setul al doilea Simona a continuat seria mingilor spectaculoase. Halep a câștigat game-ul 2 cu un forehand, după un smash al canadiencei. 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
robotzel
robotzel  •  19 Februarie 2019, 15:49

ce titlu de 2 bani. pai eu cred ca daca canadianca paraliza de 3 ori acum era dusa la spital in scaunul cu rotile. titluri ca in ziarele din romania nu exista nicaieri in lume: paralizant, fenomenal, incredibil, fantastic si altele similare. mai ramane ca in manele sa fie unicat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează