SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD // VIDEO Mesaj îngrijorător al Simonei Halep după victoria cu Eugenie Bouchard: „Toată lumea poate vedea asta”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 15:27

Simona Halep, locul 2 WTA, a trecut azi de canadianca Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, în turul II al turneului Premier 5 de la Dubai, scor 7-6 (4), 6-4. (Detalii AICI)

  • În optimile competiției, Simona Halep va da peste ucraineanca Lesia Tsurenko, 29 de ani, 23 WTA, care a învins-o azi pe chinezoaica Lin Zhu, 25 de ani, 107 WTA, scor 6-4, 6-7 (5), 6-3. Partida dintre Halep și Tsurenko se joacă miercuri, la o oră ce va fi anunțată ulterior (Detalii AICI)

Simona Halep a vorbit „la cald” despre duelul cu Bouchard și a acuzat o stare de oboseală, după ce sâmbătă a jucat în finala turneului de la Doha.

„A trecut ceva timp de la ultimul meci. Mă bucur să fiu aici, mă simt foarte bine. Am câștigat și mă simt foarte bine. Nu e îmi e ușor, pentru că sunt puțin obosită. Toată lumea poate vedea asta. Dar încerc să mă concentrez pe fiecare punct.

Simt că Bouchard joacă mai bine decât în urmă cu câțiva ani, la ultima întâlnire. Ea a fost în Top 10 știe ce înseamnă asta și îi doresc succes. Le mulțumesc fanilor români. Este un sentiment foarte frumos să am un asemenea sprijin”, a delcarat Simona Halep la interviul de pe teren. 

Vezi și:

VIDEO 3 lovituri paralizante: Bouchard nu a avut reacție!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
truiad
truiad  •  20 Februarie 2019, 09:33

Iarasi se cauta scuze pentru o eventuala infrangere ? Are un traseu usor, n-a jucat primul tur - daca nu ajunge in semifinale nu-si onoreaza statutul de jucatoare de top.

truiad
truiad  •  20 Februarie 2019, 09:29

Iarasdi se cauta scuze pentru o eventuala infrangere ? Are un traseu usor, n-a jucat primul tur - daca nu ajunge in semifinale nu-si onoreaza statutul de jucatoare de top.

141576006784678
Badea Mircea  •  20 Februarie 2019, 02:46
Postat de argus pe 19 Februarie 2019, 18:14

final: "Este adevarat ca si comunicarea a fost o problema. Ea vorbeste romana si trebuia sa discute cu mine in engleza. Eu vorbesc franceza si numai partial engleza..."; te intrebi dece oare Simona nu vorbea cu acesta "partial engleza" fiind stiut de toata lumea (cred) ca acest modest spus "numai partial engleza" este necesar si suficient pentru a comunica, a intelege cerintele antrenorului? Simona, este pe "cont propriu", "cont" nealterat de salariul unui antrenor! Imi este teama ca Simona va deconta prea scump aceasta infatuare (ca despre "infatuare" este vorba, atunci cand crezi ca nu mai ai de invatat nimic si de la nimeni!). Inca ceva! Ce vrea sa spuna prin "...sunt obosita...cred ca vede toata lumea asta..."? Este un fel de a spune "daca am sa pierd, oboseala este cauza"? (citate din http://www.ziare.com/simona-halep/stiri -simona-halep/simona-halep-face-noi-declaratii-dupa-despartirea-de-thierry-van-cleemput-de-ce-e-fericita-fara-antrenor-1550267 si http://www.ziare.com/simona-halep/stiri-simona-halep/thierry-van-cleemput-da-cartile-pe-fata-iata-de-ce-nu-o-mai-antreneaza-pe-simona-halep-1550164)

Prea des uitati ca este si ea om, ca sora, prietena, sotia, fiica, mama ta !!! Are dreptul sa se simta obosita si sa faca ce vrea *** fara ca cineva sa si-o adjudece de parca ar fi castigat-o la belciuge si sa o critice, desfacand nodurile din papura! Oricum a facut pentru Romania dar si pentru ea, mai mult decat noi toti am fi vreodata in stare, cei care ne jucam pe tastatura pe aici si ne dam cu parerile ! Pune mana pe o racheta si cauta sa joci cu o fata macar de pe locul 500 WTA .... *** si te invarte ca pe un titirez pe teren...apoi incearca sa intelegi ce inseamna sa ocupi constant primele 5 pozitii ale topului...exceptand cele aprox 2 saptamani cand ajunsese conjunctural pe 8...si apoi mai vorbim ca la claca!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează