SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

Simona Halep explică de ce a abandonat: „Am avut dureri mari astăzi” + Ce spune despre șansa pierdută de a juca împotriva Biancăi Andreescu

Simona Halep 
(foto: Reuters)
Simona Halep (foto: Reuters)

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2019 09:32

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) s-a retras în sferturile de la Rogers Cup, după ce a pierdut primul set, scor 4-6, în fața cehoaicei Marie Bouzkova (21 de ani, 91 WTA). 
 

Bouzkova va juca în semifinale cu Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), triumfătoare în fața lui Naomi Osaka (21 de ani, 2 WTA), scor 6-3, 6-4. 
 

În cealaltă semifinală se vor înfrunta Sofia Kenin (20 de ani, 29 WTA) și Bianca Andreescu (19 ani, 27 WTA). 
 

Simona a vorbit la sfârșitul meciului despre problemele care au determinat-o să abandoneze. 
„Am aceste dureri din primul meci, suprafața este destul de dură. Am venit după o pauză, am avut dureri mari astăzi, din aceasta cauză am decis să mă retrag. Cred că a fost o decizie înțeleaptă. Nu avea rost să forțez. A fost bun un set pentru a simți bine jocul”, a spus Halep pentru TV Digi Sport. 

HALEP A RATAT POSIBILITATEA DE A SE DUELA CU SERENA WILLIAMS, DAR ȘI CU BIANCA ANDREESCU 

„Meciul cu Bianca ar fi avut loc duminică, dacă aș fi ajuns în finală... Sâmbătă aș fi jucat cu Serena și n-ar fi fost deloc ușor”, a declarat Simona Halep la conferința de presă de la sfârșitul duelului cu Bouzkova. 

Anul trecut, Halep a câștigat turneul de la Toronto, după ce a trecut în finală de Sloane Stephens (26 ani, 8 WTA), scor 7-6(6), 3-6, 6-4.

Citește și:

SIMONA HALEP - MARIE BOUZKOVA // VIDEO Simona Halep s-a accidentat și s-a retras în „sferturile” Rogers Cup! Motivul OFICIAL al abandonului și prima reacție a româncei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  10 August 2019, 18:37

Cine respira usurat/a de abandonul Simonei? Cine suduie in surdina abandonul Simonei? Cine e surprins/a de noul abandon al Simonei? Nu stiu sa raspund. Sunt convins insa ca o groaza de pariori o suduie pe Simona!!!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  10 August 2019, 11:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează