SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Simona Halep, față-n față cu prim-ministrul » Ce i-a cerut liderul mondial

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 octombrie 2017 15:50

Simona Halep, locul 1 WTA, a dezvăluit că a avut o întâlnire cu prim-ministrul Mihai Tudose, împreună cu Ion Țiriac, și au vorbit despre situația Arenelor BNR.

Halep a spus că își dorește modernizarea terenurilor pentru ca echipa României de Fed Cup să poată juca acolo, dar și pentru ca turneele de tenis să se joace din nou.

"Am jucat în 2014 pe terenul central și a fost o atmosferă deosebită. Stadionul a fost plin. Am jucat și în 2016, pe un teren central improvizat, și nu mai fost la fel de mulă lume. Eu vreau un teren central nou, pe care să putem juca și meciurile din Fed Cup. Cred că și fetele ar vrea. Ar fi o atmosferă ca la Cluj, unde jucăm cu 8.000 de fani în tribune.

Aș vrea să avem acest teren. Dacă nu se face nimic, va fi o pierdere mare pentru tenis, mai ales acum, când suntem multe fete în top 100. Acum vin mulți tineri la tenis și e păcat să pierdem un asemenea teren", a spus Simona Halep într-o conferință de presă. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mplttev
mplttev  •  10 Octombrie 2017, 17:48

Aiuritul de Năstase cică sunt 10. Nu cred că au fost vreodată 10 românce în prima sută.

mplttev
mplttev  •  10 Octombrie 2017, 17:46

Că tot veni vorba. Nu sunt chiar multe, doar 4: Simona Sorana, Begu și Niculescu. Va intra și Buzărnescu, aflată într-o mare formă de vreo lună, care a bătut-o astăzi pe Kontaveit în 2 seturi, mare surpriză, bate 105 pe 35. E adevărat au fost mai multe, MItu, Tig, Bogdan, dar au ieșit repede.

deva1
deva1  •  10 Octombrie 2017, 17:21

acest mugur isarescu si bnr nu vor binele Romaniei. e o bataie de joc asupra bucurestenilor si romanilor iubitori de tenis! Mugur isarescu trebuie demis urgent de Mihai Tudose! Mugur Isarescu a facut numai prtostii, a denigrat Romania favorizand bancile mondiale si europene si FMI si imprumutand tara pe foarte multi ani!Rusine si sa plateasca acum!Am incredere in domnul Mihai Tudose ca va rezolva aceasta problema de ani se zile cu mugur isarescum arenele bnr si indatorarea tarii in cei 28 de ani!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează