SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA // Mats Wilander a făcut analiza semifinalei: „Am mai văzut genul ăsta de tactică”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 18:28

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) și Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA) se întâlnesc în semifinalele Australian Open 2020. Mats Wilander a analizat partida. 

  • Simona Halep va juca în semifinalele Australian Open 2020 cu spanioloaica Garbine Muguruza. Meciul are loc joi dimineață, după ora 06:30, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Mats a remarcat o schimbare majoră în jocul Simonei, un plus evident la capitolul agresivitate. 

„Cred că e foarte important pentru Simona că a câştigat Wimbledonul. Fusese până atunci etichetată o specialistă a jocului pe zgură. Aici, la fel ca la Wimbledon, pur şi simplu a fost extrem de agresivă. A câştigat la Wimbledon venind peste Serena Williams. Genul acesta de tactică l-am văzut şi azi cu Anett”, a declarat Mats Wilander la microfonul Eurosport.

Wilander: „Muguruza și-a recăpătat bucuria de a juca”

„Și Garbine este foarte agresivă. Aceasta a fost strategia sa dintotdeauna, să pună presiune, să vină la fileu. Are o alonjă bună a braţelor şi acoperă bine. În plus, totul începe de la atitudine, iar aici pare să îşi fi recăpătat în sfârşit bucuria de a juca tenis. Când nu se mai simte bine şi când nu câştigă, pare destul de stresată. Acum, însă, a părut pur şi simplu a se bucura de jocul ei”, a spus Wilander. 

VIDEO // Halep vs Garbine Muguruza la pariuri: Simona e favorită

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Micile superstiții de zi cu zi » Cum arată micul dejun al Simonei: „De două săptămâni mănânc același lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mgexpert
mgexpert  •  30 Ianuarie 2020, 12:44

..Chix Wilander, "a nimerit-o" iarăși.. Să te ferească sfântu' să te dea favorit(ă). Simona a fost cu o clasă sub Muguruza la serviciu. Iberica a dat și 2-3 ași într-un ghem, pe când Simona abia a băgat primul serviciu în teren. E greu așa..

10156568321649937
Marius Caseanu  •  30 Ianuarie 2020, 10:09

Primul serviciu al buburuzei si-a facut datoria! Corect spus - ucigator. Si cand mai si stai pe linia de fund si nu ataci, patesti ce a patit Simo. Jocul la asteptarea grreselii adversarului nu da roade decat cu jucatoarte mai slabe sau slabe de inger. Mare pacat! Nu stiu ce tactica au pus ei la cale, dar dupa primul set trebuia sa atace si sa riste. Iar serviciul ei a fost slab de tot. Cine nu risca, nu castiga. Simplu.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  30 Ianuarie 2020, 04:38
Postat de ovidiu2019 pe 29 Ianuarie 2020, 22:17

Ai zis asa de mai multe ori, faptul ca esti grav cu capul tu nici nu realizezi. Asa ca nu intereseaza pe nimeni de tine si de copilariile tale.

Ala nu este roman serkis, echilivrat , echidistant si cu putere de observatie . I al de clown !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează