SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Elina Svitolina se înclină în fața româncei: "Simona este o adevărată inspirație pentru toată lumea"

Halep FOTO: Guliver/GettyImages
Halep FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 08:57

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este lăudată de una dintre cele mai mari rivale, Elina Svitolina.

  • Simona Halep revine în circuit pe iarba de la Eastbourne, între 22 și 30 iunie.

"Este incredibil ce a reușit Simona. Este o reușită extraordinară. Arată că trebuie să nu cedezi niciodată, să lupti cu adevărat pentru visul tău și este o adevarată inspirație pentru toată lumea.

Lucrez intens și încerc să fiu la rândul meu mai agresivă, să domin punctele. Serviciul meu este mai bun ca înainte, ăsta este un atu. Mă simt mai puternică și mă mișc mai bine pe teren, sunt o jucătoare mai matură ca înainte", a declarat Svitolina.

Rivalitate doar pe teren

Simona Halep și Elina Svitolina au un lung istoric al înfruntărilor directe. Ucraineanca este una dintre puținele jucătoare care are un palmares favorabil pe zgură cu noua campioană de la Roland Garros. Svitolina a câștigat ultimele două finale de la Roma în fața româncei. Singura victorie obținută pe suprafața roșie a fost meciul epic din sferturile de finală de la Roland Garros 2016.

3-3
este scorul înfruntărilor directe pe toate suprafețele între Halep și Svitolina

Vezi și: 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează