SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Simona Halep ia postura de lider WTA în serios » Se pune contra Serenei în scandalul de sexism: "Nu am altceva de adăugat!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 19:19

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a oferit prima reacție după conflictul iscat de Serena Williams (16 WTA) în finala pierdută la US Open contra lui Naomi Osaka (7 WTA), scor 2-6, 4-6. Românca fost ponderată în comentariu, dar a dat de înțeles că arbitrul de scaun nu a greșit cu nimic. 

"Nu am observat vreo diferență între modul în care sunt judecate femeile și cel în care sunt judecați bărbații. Chiar nu vreau să discut despre ce s-a întâmplat în finala US Open, dar toată lumea primește același tratament. Am fost de multe ori amendată pentru că am lovit cu racheta de podea. Arbitrii respectă regulamentul. Nu am altceva de adăugat", a declarat Halep pentru Reuters. 

  • CONTEXT:  Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". Toate detaliile, AICI.

Vezi și: Roger Federer, prima reacție după scandalul provocat de Serena Williams la US Open: "E interesant!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
xxrapi
xxrapi  •  22 Septembrie 2018, 07:41

Bravo Simona! Acesta e adevarul: arbitrul a vazut ,corect,ca Muaratoglu i-a facut"semne" si a amendat-o! Mai am o intrebare : de ce ,WTA, care e asociatia jucatoarelor, nu spune nimic despre nervii intansi la maximum ai japonezei cu buna stiinta din partea Serenei? Dupa mine americanca si-a dat seama ca "nu mai poate",cel putin in acel meci,si a facut circ pentru a incerca ,,sa o scoata din mana" pe micuta japoneza. P.S. Succes Simona!

marian0904
marian0904  •  21 Septembrie 2018, 23:14

Cam greu, Simona a vorbit. Numai cateva cuvinte, desi, ca nr 1 era obligata, iar Tiriac, cred, a tot indemnat-o sa ia atitudine. WTA, care e asociatia jucatoarelor, o apara pe Serena in conditiile in care putine jucatoare au avut curajul sa spuna ceva, dar cand au spus, au zis ca Serena a gresit. Deci sefii WTA nu au sustinerea jucatoarelor pe care le reprezinta atunci cand o apara pe Serena. Baga tare Halepina! Cu curaj!

125396271752649
Lenzi Pop  •  21 Septembrie 2018, 23:01
Postat de Dan Constantin Petre pe 21 Septembrie 2018, 21:01

Simona are uimitor de multe calitati comportamentale si este masurata in exprimare, nu numai acum. Serena s-a obisnuit sa fie considerata rara avis dar nu onoreaza nicdecum pozoitia de lider. in meciul cu pricina s-a dezlantuit peste masura, efectiv s-a dezumanizat. Retragherea din activitatea competitionala s-ar impune si este de neinteles obstinatia cu care intra in teren. Ea nu mai are cam de mult nimic de aratat e plina de bani si a devenit incomoda

ai dreptate.Serena mai are nevoie de 2 gs sa o intreaca pe M.COURT.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează