SPORTURI  »  TENIS  »  CONFLICT

Simona Halep, implicată de americani în conflictul Serenei Williams: ”Cu ce e mai corectă Halep? Că vine numai în fuste scurte?”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 18:38

Numele Simonei Halep, 26 de ani, apare în presa din SUA în mijlocului scandalului dintre Serena Williams, 36 de ani, și organizatorii de la Roland Garros, care au decis să interzică din sezonul viitor costumul pe care americanca l-a purtat la ediția din acest an.

Decizia a fost aspru criticată în SUA, fiind considerată o lipsă de respect la adresa marii campioane. Un ziar a folosit-o pe Halep, liderul mondial WTA, ca exemplu în lupta cu Bernard Giudicelli, directorul turneului de la Roland Garros.

”Giudicelli a spus că ținuta Serenei a fost o lipsă de respect pentru joc. Cum? E lipsă de respect pentru că Williams este o femeie cu forme? Pentru că e o femeie de culoare cu forme? Cu ce e mai jignitor costumul ei la adresa integrității sportului decât fustele-mini pe care le poartă românca Simona Halep și alte jucătoare? Costumul lui Williams acoperă în mod clar mai multă piele”, scrie Nichole Shaw de la The Daily Iowan.

Serena Williams a evoluat la ediția din acest an de la Roland Garros îmbrăcată într-un costum care a fost comparat cu cel al eroinei de benzi desenate Catwoman. (Detalii AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  12 Septembrie 2018, 22:31
Postat de maxp pe 11 Septembrie 2018, 05:02

Da, da, s-a legat de Serena ca e negresa si grasa. Si femeie, sa nu uitam. Chiar anicipam acum cateva zile ca dupa sexism, urmeaza sa se revina la rasism si in final pe discriminari privind proportiile corpului. Ea e o faptura minunata ce trebuie ocrotita si despre care nu ai dreptul sa-ti exprimi o opinie ca esti rasist, sexist si nu stiu, "ponderist". Acum hai sa raspundem sincer: da, problema tinutei Serenei a fost fix faptul ca e o femeie cu forme, extrem de simplu. Cum a aratat tinuta aia pe ea si cum arata fustele mini de pe altele... e totusi diferenta ca de la cer la pamant. Daca esti gras si iesi pe strada purtand niste haine mulate vei atrage o oarecare repulsie, e ceva normal. Daca iese pe strada unul bine facut cu niste haine mulate, reactia va fi cu totul alta, pt ca ce sa vezi, cei 2 sunt diferiti dpdv fizic. Altfel, propun sa-si puna penis doamna Williams, sa nu mai fie tratata diferit fata de barbati. Daca chiar insista se poate rezolva si cu culoarea pielii. Daca ar face asta ne-am abtine sa-i judecam gesturile, ar fi barbat de culoare alba.

cred ca nu ai vazut ce scandal au declansat si pe tema caricaturii facute de australieni, in care o infatisa pe Serena asa cum este, adica neagra, grasa si isterica, sarind cu picioarele pe racheta de tenis! in cadru , se mai vad arbitrul intreband jucatoarea cealalta "can you just let her win?" si undeva langa Serena, pe jos, o suzeta, aluzie la comportamentul ei infantil! ce au inteles ei? sa ceara ziarului (care i-a refuzat, respect!) sa retraga caricatura, pentru ca e sexista si rasista! probabil ca asteia, ca sa inceteza cu prostiile astea cu sexismul si rasismul, ar trebui sa nu i se mai puna poza ei, sa puna , domne` poza lu` Thor *actorului*, asa o sa fie si ea si barbat si blond! si cu ciocan!

10204903779695216
Constantin Mihailescu  •  11 Septembrie 2018, 20:31

Serena vine cu o fusta de balet care este de a dreptul ridicol. La fundul ei amre ai mai trebuie o fusta de lacul lebedelor. Acum americanii o *** in ***. Ea este femeie si neagra are toate drpturile din lume.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  11 Septembrie 2018, 12:32
Postat de paiazze pe 11 Septembrie 2018, 09:25

De acord cu tot, mai putin cu "Simona simpatizeaza cu PSD". Nu, nu simpatizeaza cu nimeni si sunt sigur ca habar n-are de politica sau de mizeriile care se intampla in tara asta, desi - bravo ei - nu are vile prin Monaco sau Miami. Cand au huiduit-o mii de oameni pe Firea si au aplaudat-o pe ea n-a mai catadicsit sa spuna ceva. Are minte exact cat ii e suficient si nu-i cere nimeni sa faca politica, doar sa fie buna in sport. Ceea ce e. Iar articolul asta e acelasi *** marca GSP. Nimic neobisnuit. Tehnica e de acum arhicunoscuta: iei un detaliu obscur, dar care stii ca ar inflama spiritele si il transformi in titlu si subiect principal, chiar daca asta n-are legatura cu ceea ce inseamna jurnalismul serios.

""Maestrul Daum""?!?!?!?!?HAI.CA NE-AM DAT DRACU'!!!!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează