SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS // Reacție vehementă a lui Cristian Tudor Popescu, după victoria Simonei Halep cu Muguruza: "Indiferent ce spun imbecilii de pe net!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 18:01

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat victoria senzațională reușită de Simona Halep în meciul din semifinalele Roland Garros cu Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. 

  • Simona Halep și-a păstrat prima poziție în clasamentul WTA și va juca sâmbătă, de la ora 16:00, în finala de la Roland Garros împotriva lui Sloane Stephens;

"Este cel mai bun meci al Simonei pe care l-am văzut de când am început să o urmăresc. A fost suprapusă perfect cu sine. A trimis mingea acolo unde i-a spus creierul. Mâna a urmat creierul fără nicio iotă de distanță.

Cu acest meci, Simona a trecut din categoria «mare jucătoare», în care este firesc să se afle, în ciuda unor imbecili de pe net, în categoria legendelor. După 3 finale de Mare Șlem și 15-16 trofee câștigate și alte performanțe excepționale, Simona era o mare jucătoare, dar, de azi, după ce a câștigat acest meci Simona devine o legendă a tenisului.

Pe plan mondial, milioanele de telespectatori vor avea în minte ceea ce se numește «tenisul Simonei Halep». Simona s-a exprimat în acest meci la cel mai înalt nivel al ei. Simona a fost la maximum. Putem vorbi de un tenis «marca Halep».

Mi-am dat seama ce psihic are Simona când i-a trimis pe linie Muguruzei două mingi la începutul setului secund. Au fost genul de mingi care descurajează jucătorul advers.  Simona  a trimis mingea aspru, lung, aproape de linie. Muguruza a greșit apoi cu frică în ochi. E altă Simona Halep!

Simona și-a făcut jocul ei, a jucat la fel, indiferent dacă se afla la conducere cu 5-0 sau era condusă. A jucat ca Federer!", a declarat Cristian Tudor Popescu, la TV Digi Sport. 

"Aș prefera să joace cu Sloane Stephens" 

Florin Segăreceanu, antrenorul naționalei de Fed Cup a României, a comentat la rândul său succcesul excepțional reușit de Simona Halep în fața Garbinei Muguruza.

"Va fi dificil în finală, dar am mare încredere pentru că e numărul unu și merită un titlu de Mare Șlem. Să fiu sincer, Keys e periculoasă, e imprevizibilă, pare că nu-i pasă pe teren, dar e foarte periculoasă. Eu aș prefera să joace cu Sloane Stephens, sincer.

În primul rând, echipa ei trebuie să-i asigure un ambient, o stare de liniște necesară. Ajungi din nou în finală, toată lumea e pe capul tău, dar ea trebuie să-și păstreze ritmul, să-și mențină programul. E o finală grea și va trebui să fie 100% acolo. Halep ar trebui să facă o analiză a meciului Stephens - Keys, dar nicidecum să se uite acum la întreg meciul", a declarat Florin Segărceanu, la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (81)
597888413680884
Vasile Tichiris  •  08 Iunie 2018, 17:38

sant unul din cei mai batrani fericiti ai romaniei prin calificarea simonei in finala unui mare slem si nu orcare -roland garros paris franta-nu am bani ca sigur asi paria pe romanca.am urmarit toate meciurile fetele noastre au fost la inaltime si sant sigur ca daca simona joca asa cu a jucat va castiga mult noroc si doane ajuta-hai simona

669976169815162
Teodor Ene  •  08 Iunie 2018, 12:49

Legende sunt steffi graf,Navratilova,Evert,Serena,halepa doar o jucatoare nr. 1 vremelnic

ray51
ray51  •  08 Iunie 2018, 11:25
Postat de ray51 pe 08 Iunie 2018, 10:29

'***' este cel care in valtoarea emotiilor unui joc (foarte bun de altfel) facut de Simona, gaseste de cuviinta sa arunce pe piata media cuvantul LEGENDA. Simona, fi serioasa si lucida. Legendarii au murit de mult. Fi tu si fa-ti jocul din ce in ce mai frumos, mai sigur, mai corelat cu adversarul. Bravo si succes in finala !

CTP are voie sa scrie/pronunte 'imbecilii de pe net' fara sa fie blurat??? Asta-i justitie?

Vezi toate comentariile (81)
Comentează