SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP ÎN FINALĂ LA ROLAND GARROS // FOTO Kim Clijsters s-a îmbrățișat cu Stere Halep după victoria Simonei cu Muguruza

FOTO: Fanatik
FOTO: Fanatik

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 08:22

Simona Halep (1 WTA) e în finala Roland Garros, acolo unde va juca sâmbătă, de la ora 16:00, în fața americancei Sloane Stephens (10 WTA). Marea finală de la Paris va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport și Pro TV. 

La câteva minute după ce Halep a învins-o pe Muguruza, fosta mare campioană Kim Clijsters a fost invitata lui Mats Wilander și a Barbarei Schett la emisiunea Game&Schett&Mats de la Eurosport. 

Belgianca de 34 de ani a vorbit în termen laudativi despre actualul lider din clasamentul WTA, remarcând jocul ofensiv și defensiva incredibilă pe care Halep le-a etalat cu Muguruza. 

Imediat după finalul intervenției sale, Kim Clijsters s-a întâlnit în complexul de la Roland Garros cu Stere Halep, tatăl Simonei. Belgianca a ținut să-l felicite pe acesta pentru victoria fiicei sale cu Muguruza, îmbrățișându-l prietenește. 

Kim Clijsters este un fost lider mondial din WTA. A cucerit 4 trofee de Mare Șlem, unul la Australian Open și trei la US Open, disputând și două finale la Roland Garros, ambele pierdute. 

Cine se impune în finala de la Roland Garros?

Simona Halep
Sloane Stephens

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează