SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Interviu în The Telegraph: „De acum, joc de plăcere” » Ce zice despre Darren Cahill

Simona Halep // FOTO: Raed Krishan
Simona Halep // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 14:53

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) se pregătește de Roland Garros 2019 și încearcă să repete performanța de anul trecut când a câștigat primul turneu de Grand Slam din carieră.

  • Tragerea la sorți a tabolului principal de la Roland Garros va avea loc azi, de la ora 20:00
  • Competiția se desfășoară între 26 mai și 9 iunie

Înainte de debutul la Roland Garros, Simona Halep a acodat un interviu pentru The Telegraph, în care a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după ce a triumfat la Paris în 2018.

„Acum, lumea mă recunoaște oriunde mă duc. Când câștigi un turneu de Grand Slam, simți că ești completă. Sunt recunoscătoare pentru tot. Dar viața mea e la fel, nimic nu s-a schimbat.

Sunt fericită pentru ce am realizat. Acum sunt mai încrezătoare. Simt că sunt într-o poziție mai bună, într-un moment mai bun și că am progresat mult ca persoană. Cred că de când am câștigat un Grand Slam s-au întâmplat doar lucruri bune

Nu mă gândesc la locul 1 WTA. Pentru mine, clasamentul contează la finalul anului. Ar fi ceva uriaș dacă voi termina anul pe primul loc, dar nu e o presiune. Am terminat doi ani pe primul loc și am câștigat un Grand Slam. De acum, joc de plăcere și cu încredere. Tot ce urmează, e ca un bonus”, a declarat Simona Halep pentru The Telegraph.

„În România, nu avem un sistem bine pus la punct și în sport este greu să ajungi profesionist” Simona Halep

Simona Halep: „Nu e ușor fără darren cahill”

Simona Halep a vorbit și despre despărțirea de fostul antrenor, australianul Darren Cahill, după o colaborare de 4 ani.

„Darren a fost o parte importantă în cariera mea. Datorită lui am obținut rezultate mari. Jocul meu e foarte fizic și de aceea trebuie să am grijă de corpul meu. Din punct de vedere mental, trebuie să fiu încrezătoare când ies pe teren. Am lucrat la aceste aspecte și când vezi îmbunătățiri, te simți încrezător.

Nu e ușor fără Darren, dar m-a învățat cum să îmi controlez momentele dintr-un meci. Cred că acum am un nivel bun. Am jucat bine anul acesta, chiar dacă nu am câștigat trofee. Cred că nivelul e unul ridicat”, a adăugat Simona Halep.

Citește și:

Simona și-ar fi concediat doi oameni din staff înaintea turneului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Mai 2019, 16:37

Perfect! Daca joaca doar pentru placere atunci inseamna ca nu mai are nevoie de fani si suporteri in tribune. Cu alte cuvinte: "Mi-am facut "plinul financiar" iar de acum... gandul pentru copii!". Deja a lansat semnalul, astfel ca toti colaboratorii sai sa se astepte ca vor fi pusi pe liber. Cat despre Roland Garros, el va fi undeva in amintire, de domeniul trecutului. De acum deja a comandat "Stop motoarele"!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  23 Mai 2019, 16:29
Postat de Marcel Jeler pe 23 Mai 2019, 15:51

E foarte bine ca nu te gandesti la nr 1 WTA pt ca esti departe de el, esti departe si de locul pe care te afli acum !! Iar ca joc , praf .....

Nu te doare capul cand judeci in felul asta? Cum sa fii departe de locul in care te afli? Pune mana pe o carte, citeste, invata... si abia apoi sa iesi din casa sau sa comentezi online.

560928364107122
Marcel Jeler  •  23 Mai 2019, 15:51

E foarte bine ca nu te gandesti la nr 1 WTA pt ca esti departe de el, esti departe si de locul pe care te afli acum !! Iar ca joc , praf .....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează