SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, iritată de o întrebare a jurnaliștilor la revenirea în țară: „Chiar credeți că s-a scris la nivel internațional?”. Titluri care o contrazic

foto: arhivă
foto: arhivă

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 13:51

Simona Halep a revenit în România după turneele jucate la Doha și în Dubai și a părut deranjată de o întrebare venită de la jurnaliștii români prezenți pe aeroport.

„Presa internațională a scris despre plecarea rapidă a noului antrenor (n.r. belgianul Van Cleemput) de lângă tine, ce s-a întâmplat mai exact?”, a fost întrebarea unui jurnalist pentru Halep.

„Credeți că s-a scris la nivel internațional despre noul antrenor sau doar în România? Vă spun eu, doar în România”, a parat Simona, fentând astfel un răspuns la subiect. 

Simona a concluzionat: „Cred că a fost o deplasare bună. Sunt obosită, am avut mici dureri, dar sunt normale la acest nivel”.

Titlurile care o contrazic pe Halep

Câteva titluri din presa internațională care au notat finalul colaborării-blitz dintre Halep și antrenorul belgian: 

Simona Halep se desparte de antrenorul Thierry van Cleemput după o perioadă de probă” - Sky Sports

„Halep încheie colaborarea cu antrenorul Van Cleemput” - beIN Sports

„Halep și antrenorul Thierry van Cleemput au încheiat parteneriatul” - Tennis.com

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată joi în sferturile de finală ale turneului de la Dubai de elvețianca Belinda Bencic (21 de ani, 45 WTA), scor 6-4, 4-6, 2-6.

9 meciuri în 13 zile a jucat Simona Halep

13 duble greșeli
a comis Simona Halep în confruntarea cu Belinda Bencic. În comparație, în meciul precedent, contra Lesiei Tsukenko, a comis una singură

Citește și:

Opinie de Cristian Geambașu: Aceeași Simona, alt Darren

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
141576006784678
Badea Mircea  •  25 Februarie 2019, 13:09

E adevarat ca Simona poate fi uneori si nesuferita, are acest "potential a la Nasty", in ciuda aparentelor si a atitudinii sale de fond, care e mai degraba modestia ca forma autentica de a se simti bine cu sinele...am vazut de altfel cum il mai terfelea pe Darren, care pe langa faptul ca e un pro desavarsit al tenisului are si darul transmiterii a ceea ce stie, in functie de specificul elevului si ca bonus mai e si fin "psihoterapeut"...deci Darren nu merita acele atitudini neobrazate, insa acele atitudini erau de inteles...data fiind circumstanta psiho-emotionala a meciului, nu stiu daca ati vazut insa profesionistii tenisului intra cumva intr-un univers al lor, mental, pentru ca tenisul e un sport foarte mental, nu doar solicitant d.p.d.v. fizic! INSA buba e a jurnalistilor fomisti nationali, amatori de senzatii tari, can-can! Simona stia de stirile internationale...insa le disocia de acea foame a jurnalistilor romani care se baga cu tupeu... ***, pana in chilotii omului: "De ce a plecat antrenorul ala, vuieste planeta, ce s-a intamplat?" Voi in loc sa o adulati, pentru ca, ***, am spus-o si o voi repeta...voi daca o sa aveti ocazia, ca baieti , sa jucati cu vreo fata top 500 WTA o sa vedeti...de fapt nu o sa vedeti mingea, pentru ca o sa iesiti asudati de pe teren invartiti ca la jocurile mecanice, fara sa stiti ce vi s-a intamplat macar! Simona noastra sta constant pe primele locuri de ani buni, voi in loc sa gasiti intrebarile a

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

518396918348499
Viorica Alexandru  •  25 Februarie 2019, 09:54

v-a facut mincinosi ...asta a spus Simona... si bine a spus....

mariuta.
mariuta.  •  24 Februarie 2019, 09:54

Oboseala sa vina de la plimbarile noaptea prin Dubai?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează