SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // Halep dezvăluiri surpriză, după debutul victorios din Australia: „Darren Cahill a participat la antrenamente”

Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 16:49

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI  // Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) s-a calificat în turul secund de la Australian Open, după un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi (33 de ani, 71 WTA), scor 6-7, 6-4, 6-2.

  • În turul secund, Simona Halep o va înfrunta joi pe americanca Sofia Kenin, 20 de ani, 37 WTA, care a învins-o în primul tur pe Veronika Kudermetova, scor 6-3, 3-6, 7-5.

 ”A fost un meci grozav. Cred că amândouă am jucat foarte bine pentru primul tur. A fost o tragere la sorți dificilă, dar sunt foarte fericită pentru această victorie. Cu siguranță, e importantă pentru mine, după ce nu am venit foarte încrezătoare în acest turneu. Nu mai câștigasem o partidă de la Cincinnati. E un început frumos, o zi bună pentru mine.

Să joc cu cineva ca ea e o mare provocare. Primul tur la un Grand Slam nu este ușor, iar pentru că am pierdut în fața ei la US Open, am avut un pic de presiune pe umeri. Mi-am spus însă că nu am nimic de pierdut. Știu că lovește mingea foarte puternic, e nevoie de timp ca să preiei conducerea în meci. Nu am renunțat, ceea ce a fost foarte important. Cred că de aceea am putut câștiga meciul.

Tactica împotriva cuiva care dictează? Să dai mingea înapoi mereu. La un moment dat nu știam ce să mai fac pentru că mingea venea atât de tare de la ea. M-am gândit că trebuie să fiu tare pe picioare, să stau mai aproape de linie. Dacă mă retrăgeam, nu aveam nicio șansă să returnez mingile. Am intrat în teren, am fost mai agresivă. Serviciul m-a ajutat, de asemenea”a declarat Halep în conferința de presă de la finalul partidei cu Kanepi.

Simona Halep s-a antrenat cu Darren Cahill

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit la finalul lui 2018. Australianul continuă să rămână însă aproape de liderul WTA.

”Darren a participat la câteva antrenamente, îi mulțumesc. Am simțit că încă este antrenorul meu. Nu era nicio diferență. A fost foarte deschis, mi-a dat sfaturi. E minunat să-l am în apropiere, dar e greu fiindcă nu mai face parte din echipă. Nu știu ce voi face, am nevoie de un antrenor. Voi vedea după acest turneu”, a punctat Simona. 

Vezi și:

VIDEO+ FOTO Simona Halep ne-a arătat că se poate! Liderul WTA a debutat la Australian Open cu o victorie trudită, în set decisiv, prima în circuit după 5 luni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  15 Ianuarie 2019, 23:22
Postat de klauz pe 15 Ianuarie 2019, 17:35

In acest caz te intreb: de ce nu se afiseaza cu tine? de ce tineti ascunsa relatia profesionala? Sa fie cumva pentru ca nu vrea sa aiba complicatii de pe urma fraudei pe care ai facut-o la Beijing? Pentru ca tu nu poti justifica niste chestiuni foarte simple. Adica: unde ti-ai facut "RMN"-ul? Ce doctor ti-a pus "diagnostic" de hernie de disc? Ce doctor, o saptamana mai tarziu, ti-a spus ca "hernia" ta e asa de speciala incat nu se agraveaza niciodata si nu te impiedica sa joci, trecand de la sine cu masaje pe care le faci oricum, ca orice sportiv? La ce vertebre ai "hernie de disc"? De ce din toate aceste date pertinente pe care nu le-ai oferit publicului ai spus public un singur nume, al unui biet masor? Poate pentru ca nu ai RMN si diagnostice, ci ai inventat totul, surclasata fuiind de o tunisianca anonima?

Tie chiar iti fileaza o lampa! De fapt toate! De ce ar trebui ea sa puna la dispozitia publicului documentele/ analizele ei medicale? Asta e ceva confidential si nu iti datoreaza nici tie, nici nimanui altcuiva nimic! Nu merge la turnee pe banii statului sau federatiei, nu are de dat socoteala nimanui.

alexzece
alexzece  •  15 Ianuarie 2019, 20:57
Postat de klauz pe 15 Ianuarie 2019, 20:25

Nu prostalaule, nu toate jucatoarele, nici macar multe jucatoare, ci una singura a fost in stare de o asemenea frauda. Doar halepa s-a prefacut, restul sunt pe bune. Am simplificat, ca pentru prosti, sa pricepi si tu...

Si tu esti foarte destept,pampalaule,care n-ai facut nimic in viata ta.Asta are un Grand Slam,terminatule,tu ai Grand Slam in fiecare noapte la pet-uri de bere.***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klauz
klauz  •  15 Ianuarie 2019, 20:25
Postat de lapusneanul pe 15 Ianuarie 2019, 18:12

prostie e numele tau....hahahaha...toate jucatoarele care se retrag din cauza unei accidentari, comit fraude....hahahaha....eu inteleg sa nu iti placa S1mona , dar nu inteleg cum poti sa fii atat de prost..hahaha..

Nu prostalaule, nu toate jucatoarele, nici macar multe jucatoare, ci una singura a fost in stare de o asemenea frauda. Doar halepa s-a prefacut, restul sunt pe bune. Am simplificat, ca pentru prosti, sa pricepi si tu...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează